Blogisivut päivitetty

perjantai 8. heinäkuuta 2022

Itselläni yksi aika sokea piste omassa blogissani ovat blogin yläreunassa olevat sivut. Mobiililaitteella selatessa niitä ei juurikaan näe tai tule katseltua, ja koneella selatessa käytän niitä yleensä vain lauman perustietojen, kuten syntymäaikojen tarkistamiseen. Niinpä taas tänään havahduin siihen, että viimeisimmät sivupäivitykset ovat vuodelta 2019, ja osa sitäkin vanhempia. Onhan sitä aina välillä miettinyt, että uusillekin tyypeille pitäisi tehdät omat sivut ja päivittää 2019 syntyneiden pentusivut tähän päivään, mutta sitä ei ole osannut jakaa hommaa paloiksi tai ottaa urakaksi. 

Aino keväällä 2019

Lopulta päädyin kuitenkin keventämään sivurakennetta selvästi, ja omien nimikoitujen sivujen sijaan jakamaan tyypit ryhmittäin. Nyt kaikista freteistä, kissoista ja kaneista löytyy kuvat ja muutamia perustietoja, ja muu lauma löytyy listattuna samaan tapaan kuin puolivuosttaislistauksissa. Kokeillaan josko tämä malli olisi vihdoin sen verran kevyt ja nopea päivittää, että saisi sivut pysymään edes suunnilleen ajantasalla.  

Tänään saatiin myös sovittua ensimmäinen vierailuaika Hattaran luo, ja jos kaikki menee suunnitellusti, ensiviikon sunnuntaina pääsee laittamaan ensimmäisiä itse otettuja kuvia pikkuneidistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI