Mie ite

Blogin takaa löytyy vuosimallia -87 oleva eläinharrastaja Turusta. Nimeni on Susanna Hoffren ja tämänhetkiseen laumaani kuuluvat blogissa esiintyvät haisunäätäpoika Mihail, fretit Snurre, Esteri, Mitella ja Itsy sekä akvaario - ja varsin vahvasti myös poikaystäväni Jussi ja hänen nelisenkymmentä herppiään. Aiemmin oma eläinharrastukseni on painottunut vahvemmin jyrsijöihin ja olen muun muassa kasvattanut kesyrottia. Nääpät kuitenkin vetivät pidemmän korren pidemmällä elinikäennusteellaan.

Harrastuksiini kuuluu eläinten kanssa touhuilun ohella lautapelit ja lukeminen. Viime aikoina lukemistooni on kuulunut romaanien ja eläintietokirjojen ohella erilaiset asunnon järjestämiseen ja down-shiftaamiseen liittyvät teokset, mikä näkyy vahvasti etenkin tämän blogin alkutaipaleella. Olen myös ollut mukana perustamassa Suomen lemmikkihaisunäädät ry:tä, jonka puheenjohtajana olen toiminut yhdistyksen perustamisesta (eli vuodesta 2015) asti. Viime vuonna minut nakitettiin myös varajäseneksi Varsinais-Suomen frettien hallitukseen.

Blogin kuvat ovat sekoitus taattua kännykkäkameralaatua ja poikaystävän järjestelmäkameraopetteluita, eli koettakaa kestää ;-)

Perhepotretti