maanantai 6. joulukuuta 2021

Voittolinna

Lauma on ollut nyt ihan otettu siitä, kuinka hienon linnan ne voittivat. Minttu oli ahkerasti mukana rakentamassa linnaa, ja testasi jokaisen laatikon ja tehdyn kulkuaukon yhdessä ja erikseen, että ne varmasti toimivat sekä erillään että osana linnaa. Linnan valmistuttua alkoi sitten Turun oma Game Of Thrones, sillä ison pahvilaatikon sisällä oleva pienempi linnasali osoittautui hitiksi, ja jokainen pyrkii vuorollaan valtaamaan sen itselleen valtaistuinsaliksi. Kissojen mielestä tämä on kuitenkin selvästi kissalinna, ja toistaiseksi fretit on ohjattu sieltä tassunheilautuksella ulos, sillä valtaistuinsali ei kuulu näädille. Sinne joutuu muutenkin jonottamaan niin kauan, kun kaikki kissatkin haluavat vuoronsa. Niin kyllä viisi hallitsijaa kierrossa on ihan tarpeeksi yhdelle linnalle kissojen mielestä. Fretit eivät ole jaksaneet nyt talvella kinata aiheesta, vaan ovat jatkaneet sujuvasti muihin leikkeihin, kuten leikkimään tunnelihippaa sohvan alle. 

Minttu merkitsi linnan heti omakseen

Mauno miettii onko hiiritontusta valtaistuinpelin haastajaksi

Ruttu sai vuoronsa linnan ytimessä

Vappu kävi kysymässä mahtuisiko leikkiin mukaan

Vastaus oli kielteinen, mikä sai koko näädän hetkeksi matalaksi

Maunosta on hyvä tarkistaa koko linna mahdollisten muiden tunkelijoiden varalta

Varsinainen linnakisa ratkeaa ensiviikolla, mutta meidän kissoista ne voittivat jo parhaan mahdollisen linnapalkinnon: saivathan ne kokonaisen linnan, jossa on kaikkiaan neljä huonetta.

2 kommenttia:

 1. Meiltä tulee heti rutkasti pisteitä teidän linnalle. Kyllä tuolla kelpaa hallita valtakuntaa. Onnea varsinaiseen kisaan!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli tieto voitosta. Toivottavasti piakkoin pääseee laatimaan voittopostauksen :D

   Poista