perjantai 31. joulukuuta 2021

Hei hei 2021!

Tähän vuoteen ehti vielä uusi pieni pettymys, eli uusi "valintamme ei tällä kertaa kohdistunut sinuun" -viesti työssäoppimispaikasta. Pakko myöntää, että se vähän kirveltää, vaikka kuinka tietää että kilpailen hyvien hakijoiden kanssa, eikä tuo tarkoita muuta, kuin että minun tarvitsee hioa hakemustani ja taitojani vähän lisää. Tiedän, että olisin hyvä valinta klinikoille, mutta minun on vain opittava miten saan sen välittymään aiempaa paremmin silloinkin kun minua jännittää haastattelussa ihan pirusti.

Mutta mennään positiivisen kautta, ja liimataan tämäkin pettymys vuoteen 2021, ja hyvästellään se yhdessä vanhan vuoden kanssa kun vuorokausi vaihtuu.

2 kommenttia:

 1. Oikea asenne! Hyvä, että sattui tämän vuoden puolelle, niin se on kohta hyvästeltynä.

  Toivottavasti tuot jo hakemuksessa ilmi kuinka monikirjoinen eläintarha teiltä kotoa löytyy ja että kokemusta on sitä kautta jos vaikka millaisista kotihoitotoimenpiteistä ja erilaisten eläinten voinnin tarkkailusta.

  Olkoon vuosi 2022 sinulle opiskelumielessä vielä parempi kuin vuosi 2021 oli! Vuodessa oli paljon hyvääkin, vaikka nyt sinulle erityisesti eläinten kanssa paljon pahaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pelkään että olen ollut hakemuksissa vähän turhankin suppeasanainen, kun olen ajatellut että se on sitten helposti luettavissa klinikan kiireessä, ja että haastattelussa pystyy kertomaan sitten laajemmin. Mutta nyt kun hakijoita on ollut paljon, olisi ehkä pitänyt heittää itselle jo kirjallisesti enemmän sulkia hattuun, joilla erottua muista hakijoista. Mutta sitäkin nyt opetellaan tässä kunnes tärppää. Nyt joka haastattelun jälkeen on aina tullut mieleen asioita, joita olisi voinut ehkä korostaa enemmän tai tuoda paremmin esille.

   Poista