Kolmas adventti: Salainen joulukissa

sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Ensiksi laitettakoon tähän pieni sisältövaroitus: kuvia ei ole muokattu millään tavoin (ikäänkuin kuin tässä blogissa yleensäkään...), eikä asuntoa siivottu etukäteen siistimmän taustan saamiseksi. Se saattaa siis sisältää joulukoristelaatikoita joulukoristeiden sijaan, rojupinoja ja vasta heränneitä juuri suihkusta tulleita ihmisiä ilman tonttulakkeja. Hetken mietin kuvausten siirtämistä meidän joulun ihmemaahan eli kasvihuoneelle, mutta nyt mennään näillä.  

Mauno tuli auttamaan avaushommisssa heti ensihetkistä alkaen, onhan Mauno talon isäntä


Laatikko osoittautui olevan täynnä paketteja, joten Vappu ja Mitella saapuivat apujoukoiksi

Mutta koska Mauno oli paikalla ensin, Mauno halusi että ensin avataan kissapaketti. Ja onhan tämä kuitenkin Salainen jouluKISSA, vaikka siskotkin saivat osallistua.

Ruttu muistuttaa että Ruttukin on kissa! Hetki pitää kyllä miettiä tätä kaikkea kunnon Ruttu-muori ilmeelle.

Hetken päästä valinta on selvä: Joululelu on Rutun!

Lelu saa heti kyytiä

Mauno haluaisi maistaa näitä uusia nameja

Nutella ja Ruttukin haluavat namijaolle

Ruttu ehdottaa jos uusi namipussikin voisi olla Rutun

Seuraavaksi laatikosta löytyi paketti minulle ja Jussille. Nutella ei kyllä usko, että sielä oli pelkkää suklaata. Vai onko ihmiset vain olleet tuhmia, kun eivät saaneet mitään sen jännempää. Eihän suklaata voi edes syödä... Paketti kyllä rapisee ihan kivasti.

Onneksi freteille on omakin paketti! Tahnaa ja uusi pingispallo! Paljon hienompia juttuja kuin suklaa. Mutta näädät onkin kyllä olleet koko vuoden ihan ekstrakilttejä.

Maunokin haluaa vähän testata pingispalloa

...ja tahnaa

Vappu päättikin sitten siirtyä taktisesti laatikkoon syömään tahnaa, sillä se oli kuitenkin frettien paketissa FRETEILLE, vaikka velikin sai vähän maistaa.

Sitten löytyi jotain hyvin ihmeellistä: paketti joka ei ollut kissoille, freteille eikä ihmisille

Sisältö oli vielä isompi ihme: siis heinää?! Ei edes kissanminttua joukossa. Kuka nyt haluaisi heinää lahjaksi?!

Mutta sitten Maunolla välähti! Siinähän luki että Petterille, ja Petteri on yksi pukin poroista. Ja Mauno on aika varma, että meillä on koko piha täynnä poroja! Nämä heinät on taatusti varattu pukin porojen houkutteluun, että saadaan aattona pukki nopeammin meille! Mauno käy heti ikkunassa huikkaamassa heinistä poroille.

Piti sitten muistuttaa kissoja, että meillä on kyllä ihan omakin Petteri, ja että kanitkin rakastavat heinää. Etenkin Hoikan Herkun ekstraspesiaaliheiniä. Pitää vain muistuttaa veljeksille, että jättävät jotain kilppareillekin odottamaan sitä että neidit heräävät horroksesta.

Mauno haluaisi tarkistaa myös mamin paketin. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Sieltä löytyi ihana tonttu <3

Enempi taustalla viihtynyt muu jengi tuli kysymään omaa osuttaan nameista

Kyllä täältä löytyi taas vaikka mitä aarteita, vaikka nämä heinät hämää kyllä edelleen -Mallu Ovenkarmilelukin pääsi heti käyttöön, mutta sen siitä saatiin kuvien sijaan vain video, joka löytyy lauman facebookista.

Tontun taakse jemmaan jää myös minun oma kaakaopossu <3 Paketissa todettiin, että siinä on eläin, jota meillä ei vielä ole. Jussi kyllä muuton jälkeen alkuun totesi, että on se kiva, että pihalta saa kaikki muut ainekset perunasalaattiin paitsi pekonin. Lopetti sen siihen kun totesin, että pitäisikö sitä hankkia sit possuja kanssa. Oikeasti en kyllä uskaltaisi, sillä Jussin tuntien meillä olisi kohta sitten 300-kiloinen lihasika nimeltä Pekoni, joka nukkuisi meidän välissä peiton alla. Ja sillä kaverina yhtä iso yhtälailla lemmikkinä elävä Kyljys, kun eihän Pekonia voisi pitää yksinään.  

 

Ja kuten varmaan moni jo bongasin ja facebookin vihjeen avulla arvasi, meidän Salaiset joulukissat olivat Pepsi ja Max emänsä Tuijan avustuksella <3 Vaikka Tuija kovasti koitti kirjeessä väittää tehneen kaiken työn, me ollaan kyllä aika varmoja, että Pepsillä ja Maxilla on ollut tässä paaaljon isompi työmaa: olihan Pepsi virallinen pakkausapulainen ja Max tuotetestaaja. Ja kun lahjoja oli näin paljon, niiden testaamiseen ja pakkaamisen on varmasti mennyt ikuisuus!

Kiitos ihanista lahjoista (se suklaakin oli oikeasti hyvää, vaikkei Nutsku sen päälle ymmärtynytkään!) ja kiitos kun jaksoitte tämän taas tänäkin vuonna järjestää! <3

5 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ollu oikein kunnon tohina pakettien avaamisessa. Ja puputkin saivat lahjan! Kyllä Pepsi ja Max on tienny, että ootta kilttiä jengiä ja toimittaneet teille kivat Joulukissa/Joulufretti/Joulupupu lahjat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vilinää ja vilskettä kerrakseen :D Välillä kyllä jo vähän jännitti mitkä kaikki jutut maailmalle on levinnyt, vaikka tosi kiltisti on tietty oltu kaikki. Mitä nyt mami välillä jupisee, jos Rutulla on ollut levoton yö ja mamilla kestää öisin liian kauan havahtua nostamaan peiton reunaa. Mutta ehkä tontut nukkuu öisin, kun mami sai peräti kaksi omaa pakettia vaikkei ole varmasti ollut kaikkein kiltein! -Mauno

      Poista
  2. Olipa hauska juttu! Hyvä että sieltä löytyi mieleisiä asioita. Ai Pekoni ja Kyljys 🤣🤣

    Sitä heinäpussia testasin ja tutkin varmaan kaikkein pisimpään, kun en ymmärtänyt kenelle se on. Mutta poroille tietty, eiku.. - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mekään olisi varmaan tota heinähommaa hoksattu, ellei mami olisi tullut kertomaan, että kanit oikeasti syö tommoista. Etenkin Mainio on ihan hulluna tohon, eli kai se on sitten hyvää. Hassuja noi kanit. -Mauno & Aino

      Poista
  3. Ihastuttavan paketin olivat teille Tassulinnan väki tehneet!

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI