Vihreänauhaisia laatikoita

torstai 19. elokuuta 2021

Zoopluspaketteja ilmestyy meille tasaiseen tahtiin noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Viime aikoina ne ovat sisältäneet lähinnä kissan märkäruokaa, sillä kissanhiekkaa tuli hamstrattua keväällä autotalliin kokonainen puolilava. Viimeiset pari laatikkoa ovat kuitenkin sisältäneet taas muutakin. Vaikka Mintun pissaongelmaa lähdettiinkin hoitamaan heti myös aktivoinnin , lääkkeiden ja veden lisäyksen kautta, samalla tuli kuitenkin laadittua pientä tilauslistaa lisäavuksi. 

Ensimmäinen paketti

Jännitys tiivistyy

Aarteet alkavat paljastua

Ensimmäisessä laatikossa saapui Feliway-täyttöpulloja, onkileluja, Miamorin makuvesiä sekä Zoopluspisteillä lunastettu Palmu-koiranpeti (mikä antaa ehkä vähän kuvaa siitä, paljonko ruokaa viidellä kissalla menee...). Feliwayt meillä otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön kun Mauno stressasi viime asunnon ympärillä olleita työmaita, joten haihdutinosat pulloihin meiltä löytyi jo ennestään. Onkileluissa roikkuu kaikissa samanlainen vinkuhiiri, joita meillä rakastaa niin kissat kuin fretitkin - nyt lisänä on vain tuo onki että voi itsekin osallistua leikkiin paremmin. Miamorin makuvedet ovat meillä ihan uusi tuttavuus, mutta kun Pepsi suositteli noita Tassulinna-blogissa parhaana hellejanojuomana, ajattelin ettei siitä ole haittaakaan kokeilla niitä omallakin jengillä lisäämään nesteensaantia. Otettiin sitten kokeeksi kaikkia kolmea makua. Palkkiotuote taas valittiin Maunon mieliksi: Mauno on monesti koittanut mennä frettien riippumattoihin samoin fretit, Aino ja Minttu tekevät, mutta Maunon ongelma on se ettei Mauno mahdu. Jos Mauno saa pään riippariin, peppu jää roikkumaan ulos, ja jos taas peppu mahtuu etupää valuu ulos. Nyt tuo Palmu-riippari on sitten kunnon koiramitoituksella, niin siinä Mauno mahtuu venyttelemään ihan miten päin vain ilman että on heti lattialla.  

Ensimmäinen erä purettu

Mauno kävi heti testaamassa

Aino saa pitää Hello Kitty -riipparin.

Toisessa paketissa tuli sitten yksi kiipeilypuu lisää. Periaatteessa olin ajatellut, että useampi kiipeilypuu olohuoneessa, frettihuoneessa ja terassilla riittää, etenkin kun takkahuoneessa on lisäksi tähystystorni kissoille. Makuuhuoneeseen olin kaavaillut itselleni desing-vaatetelinettä heti kun joku kuukausi jäisi vähän paremmin rahaa sivuun. Sellaista kuukautta ei ole kuitenkaan toistaiseksi tullut, ja makuuhuone on yksi Mintun lempihuoneita. Niinpä päätin tilata yhden kiipeilypuun lisää vaaterekille suunnittelemaani kohtaan. Sekin kun voisi osaltaan rauhoittaa rauhoittaa Minttua, että sen on halutessaan mahdollisuus vetäytyä makkariin ja valita sielä vielä korkeampi kohta, josta on hyvä tähystää. Sisko heti lohdutteli minua, että voihan siihen kiipeilypuuhunkin ripustaa sitten vaatteita, kun ei täällä kuitenkaan mikään kissankarvoilta välty. Vaikka eipä tämä iso harmitus ole: tyytyväiset kissat ovat paljon hienompi kodin koristus, kuin mikään merkkikolttu designrekissä voisi olla. Etenkin jos ollaan ihan rehellisiä, ja todetaan, että mekot ja neuleet ovat kyllä huomattavan paremmin suojassa eteisen peilikaapissa tai vierashuoneen henkarikaapissa, missä kukaan ei voi saada päähänsä käyttää niitä kiipeilyyn tai hidastamaan laskeutumista jostain. 

Paketti 2

Minttu on varovaisen kiinnostunut

Puu löysi paikkansa

Kolmatta pakettia odotetaan saapuvaksi ensiviikolla. Siinä pitäisi olla sirulukijalla toimiva kissanluukku ja nameja. Nyt kesän takaovi on saanut olla käytännössä lähes 24/7 auki terassitarhaan, mutta ilmojen viileneminen on alkanut muistuttaa ettei tämä voi jatkua enää kauaa. Niinpä avoin ovi saa vaihtua kissanluukkuun. 

Miten noille voisi olla antamatta kaiken ja enemmän?

2 kommenttia:

  1. Wau, mikä vaateteline makkariin. Tuosta tulee ylätassut välittömästi. Ihan meiltä kaikilta viideltä!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä varmasti monikäyttöisempi vaateteline kuin se mitä olin alunperin suunnitellut - ja kissat tosiaan tuntuvat arvostavan enemmän tätä mallia :D

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI