Myöhästyneet onnittelut Ruttu 9-vuotta!

perjantai 6. elokuuta 2021

Haluan heti alkuun selittää, että muistin kyllä, että meillä on kahdella kissalla synttärit elokuussa, mutta olisin voinut vaikka vannoa, että päivät olivat 8.8. ja 18.8. Sen voin kyllä tunnustaa, etten muistanut ihan varmaksi, kummin päin rouvien synttärit olivat, joten ajattelin luntata sen tänään, että onnittelut menevät sunnuntaina varmasti oikein. Siinä samalla minulle paljastui se järkyttävä tosiseikka, että olen päässäni sotkenut Rutun syntymäpäivän ja Kansainvälisen kissapäivän (tai poiminut jostain randomisti tuon 8.8.), ja Rutun oikea synttäri olikin jo keskiviikkona eli 4.8.! Ehkä keskiviikon iltakonsertti ei ollutkaan se klassinen "iltapala on melko varmasti myöhässä ja aamupalasta on yli 5 minuuttia, kissa nääntyy!", vaan kenties se koitti koko illan kysellä, missä on hänen synttäriyllärinsä. 

Näin järkyttävää laiminlyöntiä on melko mahdotonta hyvittää, etenkin kun tämän vuoden synttärirahasto on kannettu lahjakkaasti eläinlääkärille, eikä ketään muutakaan ole tämän myötä hirveästi lahjottu - ellei sitten katsota hammashuoltoa etukäteiseksi synttärilahjaksi, mutta jotenkin arvelen, etteivät tyypit osaa ihan arvostaa niitä sillä tavalla - etenkin kun eläinlääkäri eväsi Rutulta sen aamupalan silloin kun sillä oli hampilääkäri. Nappulapelitkin ovat toistaiseksi pannassa, kunnes saadaan kämppiksen pissavaiva hoidettua kuntoon. Viiden kissan kanssa kun en ala siihen keskusteluun, miksi neljä saisi pelata ja viides ei. 

Mutta ottaen huomioon Rutun rakkauden ruokaan, eiköhän me voida synttärien kunniaksi avata ylimääräinen Almo Nature pikkupurkki tai pari välipalaksi päivällä, ja kattaa kaikille oikein herkullinen tonnikala tai kanakeitto runsaalla vedellä. Ei kerrota että siinä samalla koitetaan sitten höpläyttää vieraillekin vähän ekstranesteitä.

Ensivuodelle pitää koittaa keksiä sitten jotain raflaavampaa, vaikka näin keväästä kesään meillä juhlitaankin synttäreitä melko tiuhaan. Tämä vuosi on kuitenkin muistuttanut taas turhan kipeästi, ettei yksiäkään synttäreitä voi pitää itsestään selvinä.  

Hyvää syntymäpäivää Ruttu 9 vuotta!

1 kommentti:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI