Kurpitsakuvia

perjantai 29. lokakuuta 2021

Tänä vuonna olin ajatellut taas panostaa halloweenkuviin. Kaivaa esille kunnon kameran ja koristelaatikon, ja huolehtia kaikille mani- ja pedikyyrit kuntoon ennen kuvausten aloittamista. Ottaa kuvia taas niin monta miljoonaa kuin se vaatii, että kaikista tulisi edes se yksi onnistunut, ja tarvittaessa pyytää Jussia avustamaan kuvien tietokonemuokkauksessa jälkikäteen. Olin arponut parasta päivää ja kellonaikaa kuviin, koska halloweenkuvissa synkkyys on tietenkin aina plussaa, mutta nopeasti liikkuvien frettien kuvaaminen ilman luonnonvaloa on lähtökohtaisesti kohtalaisen karmivaa ja tuottaa lähinnä kasan haamukuvia, joissa näkyy jossain kuvan laitamilla välähdys epämääräisestä henkiolennosta joka ei ole kunnolla tallentunut kuvaan. Sitten sitä huomasi, että miettiessä miten homman tekisi täydellisesti, halloween uhkasi lipua taas ohi. Vaikka kurpitsat olivat olleet hankittuina jo pari viikkoa, mietin pitäisikö sittenkin vain luopua koko kuvausideasta.

Vaikkei käytäisi kynsihuollossa, ennen kuvia täytyy sentään edes peseytyä

Mummon villapöksyt

Junnulauma: Mallu, Nutella, Mitella & Vappu

Kurpitsaa ei suinkaan käsitelty kuvauksia varten lohitahnalla


Hetken asiaa mietittyäni otin kumminkin kurpitsat, kasan kuivia lehtiä ja kännykkäkameran, ja hain tytöt kantokasseissaan kasvihuoneelle touhuamaan. Olkoot se täydellisyys. Mitä sitten jos kynnet ovat joissain kuvissa vähän pitkät ja tunnelma ei ole juuri se tietty ja tavoiteltu. En mie ole ikinä ollut mitään valokuvaajatyyppiä noin muutenkaan. On sitten edes jotain syksyisiä kuvia, ja tytöillä hetken jotain uutta tutkittavaa ja hyvä tekosyy annostella tahnaa vähän reippaammin kaikille.

Karkkia ja kepposia koko porukalle.

Äiti ja tytär

Noitakokous tahnan äärellä

Pitäähän tahnakurpitsalle antaa myös pusku
Voi olla, että jos Jussi jaksaa, sitä otetaan toinen rundi vielä pimeän tultua halloweenkoristeiden ja punavalon kanssa. Voi olla että ei. Mutta ei sillä ole oikeastaan väliä. Mitä sitä ottamaan moisesta paineita, kun nyt voi keskittyä pohtimaan, millä joulukuvista saisi täydelliset. 

 

Hyvää halloweenia kaikille!

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI