perjantai 23. heinäkuuta 2021

Kolmannet treffit

Toivottavasti sanonta kolmas kerta toden sanoo pitää paikkansa. Ainakin tällä kertaa Nutellan ja Momon treffit etenivät täysin eri malliin kuin kahdet aiemmat. Nutella oli alusta asti kiinnostunut Momosta, ei koittanut juosta karkuun ja antoi Momon pitää itseään otteessa hyvän tovin. Astutus pääsi siis tapahtumaan, ja sillä on kaikki mahdollisuudet olla onnistunut. Varmemmaksi vakuudeksi sovittiin kuitenkin Sariannan kanssa, että koitetaan Momoa ja Nutellaa yhteen vielä ainakin huomenna, ja riippuen siltä miltä huomiset treffit näyttävät mahdollisesti myös ylihuomenna. Sitten on ainakin tehty kaikki mahdollinen sen eteen että saataisiin tästä kiimasta pennut alulle. 

Momo ja Nutella <3

Pakko myöntää, että aloin olla jo aika skeptinen sen suhteen, että Nutellalle tulisi enää tänä vuonna kunnon kiimaa, sillä kesäkin on mennyt jo yli puolen välin, ja yleensä tässä vaiheessa eletään jo pentukauden loppua. Syyspennut eivät ole freteillä kovin tavallisia, ja jos tämä astutus on nyt onnistunut, pentujen laskettu aika olisi 3.9. Sikäli sillä ei ole pentujen kannalta kauheasti merkitystä, sillä lemmikkifreteillä pennut syntyvät sisällä, jossa ilmojen viileneminen ei vaikuta. 

Mutta koska treffit onnistuivat, seuraavat viikot edetään sillä olettamuksella että Nutella on tiine. Ruokinnan monipuolisuuteen ja kalsiumiin ruokavaliossa kiinnitetään ekstrahuomiota, ja Nutella pidetään todennäköisesti erossa Innasta mammalomaan asti, että eivät pääse suotta vääntämään. Ja jos yhtään vaikuttaa että Nutella on tiine, muuttaa se ensikuun lopulla Sariannan luo Sotatanssin-frettilään mammalomalle. Vaikka kaikki tämä pentutouhu on myös kovin jännää, sijoitusnaaraan lähettäminen pariksi kuukaudeksi muualle mammailemaan on aina myös omalla tavallaan haikeaa ja stressaavaa, vaikka tiedän Nutellan olevan hyvissä käsissä Sariannan luona, ja se pysyy samassa kaupungissa. Voi siis olla, ettei meille ole välttämättä tulossa sijoitusfrettejä nykyisten jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Iih, vauvoja ♥ Ja jep, me pidetään peukkuja, että treffit oli onnistuneet!

    VastaaPoista