tiistai 20. heinäkuuta 2021

Junnulauman kuulumisia

Ensimmäiset kaksi viikkoa Lystin kuoleman jälkeen Mitella oli aika hukassa. Se lähinnä nukkui yksikseen jossain sivummalla, ei ottanut kontaktia keneenkään, eikä innostunut hepuloimaan. Toki Mitellan käytökseen vaikuttivat myös helteet ja Nutellan valetiineys, mutta nekin huomioon ottaen Mitella oli hyvin vaisu. Sikäli se ei kyllä ole ihme, sillä Lysti ja Mitella ehtivät olla kuin paita ja peppu viimeiset neljä vuotta, ja siitä päivästä lähtien kun Lysti kotiutui meille, Mitella ja Lysti tekivät lähes kaiken yhdessä. Ennen Lystiä Mitellan läheisin laumakaveri oli ollut sen varaemo Snurre, joten vaikka Mitella tulee toimeen kaikkien kanssa junnulaumassa, ei ihme että Lystin kuolema jätti sen vähän tyhjän päälle. Etenkin kun viime viikot Nutella on keskittynyt hyvin tiiviisti "pentuihinsa", eli Malluun ja Vappuun. 

Mitellan oma pesä

Toissapäivänä tuntui kuitenkin tapahtuvan jonkinlainen käänne: Nutella ja Mitella nukkuivat samassa pesässä. Nutellan valetiineys on alkanut selvästi väistyä, niin sen läheisyys ei enää ahdista Mitellaa yhtä paljoa kuin aiemmin. Viikonloppuna myös lämpötila lähti selvästi laskuun. Joko jokin näistä tai kaikki nämä yhdessä tekivät sen, että tänään illalla Mitella hepuloi jo yhdessä muiden kanssa, ja haastoi kavereita leikkiin. Pahin suruaika tuntuu siis helpottaneen, ja neiti olla enemmän oma itsensä. 

Nutella ja "pennut"

Valetiineyden väistymisen myötä Nutellan hormonitilanteessa on tapahtunut toinenkin muutos: Nutella on kehittämässä itselleen hyvin nopeaan tahtiin kunnollista kiimaa. Muutos viime perjantaista tähän päivään Nutellan vulvan turvotuksessa on niin iso, että Sarianna miettii kolmansia treffejä Nutellalle ja Momolle mahdollisesti jo tälle viikolle. Mikäli tämänkertaiset treffit eivät pääty pakkeihin, syyskuussa pesässä saattaa piipata sittenkin. 

Nutella ja Mitella taas samassa pedissä <3

Ensiviikolla meille on kotiutumassa meidän mahdollinen uusi prinsessa Inna. Mikäli Nutsku nyt lähtee sittenkin mammailemaan, tarkoittaa se totutuskuvioiden venymistä väkisinkin syksylle. Tokikaan se ei välttämättä automaattisesti vaikeuta totuttamista, mikäli pääsen esittelemään Innan ensin lauman kolmelle sopuisammalle näädälle, ja vasta sen jälkeen Nutellalle, joka on meillä ehkä reviiritietoisin ja hitaasti lämpiävin. Pentujen aikana Innalla olisi kuitenkin aikaa kotiutua ja Nutellalla menettää kotikenttäetuaan. Mutta tätä on turha miettiä liian pitkälle ennenkuin treffejäkään on edes koitettu.

1 kommentti: