maanantai 11. heinäkuuta 2016

Tuuria arvonnassa ja viikonloppukuulumisia

Supernova-blogissa oli jokin aika sitten arvonta, johon mekin osallistuimme kissapaketin arvontaan. Meillä kävi taas tuuri arvonnassa, ja kissapaketti saapui postissa viime viikon lopulla. Kiitos vielä Rottikselle kivasta arvonnasta!


Kokolihanamit ovat meillä aina varma hitti, ja Snurre jo kovasti ihmetteli hiirileluakin. Vielä suurempi hitti hiirilelu oli kuitenkin siskon lapsille, samaten kuin nääppien pallomeri. Olin taas turhaan miettinyt, löytyykö miun kämpästä mitään tekemistä siskon lapsille, kun poikettiin miun luokse ennenkuin lähdettiin koko porukka risteilylle. Taaperoikäisissä lapsissa ja freteissä on kuitenkin yllättävän paljon samaa, ja sama lelukoppa pelittää molemmille. Hugo ja Miikku tutkivat oikein tyytyväisinä erilaisia palloja, vinkuja ja heliseviä leluja. Ainoastaan siinä tuli pieni ero vastaan, kun Miikku joutui toteamaan että kalatunneli ja putket olivat parivuotiaalle ihan liian pienet, mutta Miikku kyllä optimistisesti ajatteli, että nekin voisivat kyllä veljellä toimia, kun veli on pieni - veljeä vain kiinnostivat enemmän pallot.

Nääpät olisivat sitten vastavuoroisesti mieluusti pöllineet toisen siskoni laivatuliaiset, kun sunnuntaina palsimme, mutta Ida sulki ilkeästi laukun Snurren nenän edestä ;)

4 kommenttia:

 1. Hei! Tervetuloa mukaan! En ole kummemmin blogia mainostanut, joten ei ihmekkään jos on jäänyt huomaamatta :) Toivotaan että into blogin pitämiseen säilyy! Kirjoitustahti varmasti hidastuu, kuten blogeissa aina :D Mutta eiköhän uudet näätälapset aiheuta kirjoittamisen tarvetta!
  Itselläni oli teidän blogi jossain vaiheessa jo ylhäällä, mutta laitetaas nyt uudestaan seurantaan kun ei näytä listalla olevan! :)

  - Rosvokopla, Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella :) Itsekin kun on löytänyt useampia kivoja frettiblogeja, mutta niistä kaikki eivät ikävä kyllä enää päivity. Blogeja kun lukee yhä mielellään, ja silloin kun vasta harkitsi frettejä, ne antoivat paljon ajateltavaa sen suhteen, millaista arki näiden otusten kanssa voi olla.

   Poista
 2. Kiva että pikkunääpät tykkäsivät paketista! Yksi meidän kateistakin oli jo aikeissa sujahtaa pakettiin mukaan kun silmä vähänkään vältti, meilläkin kun pidetään aika suuressa arvossa noita kokolihanameja.. :'D Ja onpas muuten kiva tämä uusi ulkoasu, eritoten uusi banneri pisti heti silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jussi olisi kyllä niin ilahtunut, jos paketista olisi löytynyt yllätyskissa :D Jussi kun on ihan kissaihminen, ja kovasti sellaisen vielä joku päivä meille haluaisi.

   Ja mukava että uusi ulkoasu on mieleen. Itseä alkuun vähän mietitytti tuon kuvan sijainti, mutta kun pääsi näkemään ulkoasun kunnolla blogissa, olen itsekin alkanut pitää siitä :)

   Poista