keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Flunssan kourissa

Tänään olisi Nutskun 4 vuotissynttärit, mutta juhlimisen sijaan fretit ovat pääosin jumitettuna omaan huoneeseensa minimikontaktilla. Oma olo kun lähti huononemaan maanantaina, ja eilinen meni kokonaan sängyn pohjalla. Koronan kotitesti näyttää negatiivista, ja kuumemittarin mukaan kuumetta ei ole, mutta etenkin eilen olo oli täysin vetämätön ja yöunien lisäksi päivällä tuli nukuttua noin yhdentoista tunnin edestä päikkäreitä. Kissat ovat saaneet nauttia lämmitetystä sängystä, ja jokainen onkin käynyt vuorollaan vieressä hakemassa huomiota, ja parhaimmillaan sängyssä on ollut neljä kissaa yhtä aikaa. 

Kissojen mielestä ihmiset voisivat olla useamminkin kunnolla kipeinä

Freteiltä tälläinen hoitajuus on evätty, sillä etenkin eilen oma nenä vuoti solkenaan, eikä aivastelusta tahtonut tulla loppua. Lemmikkinä pidettävistä eläimistä fretit ovat yksiä herkimpiä ihmisten erilaisille hengitystieoireita aiheuttaville viruksille, ja kun joka ikinen paikka missä itse istui täyttyi nenäliinapinoista, frettien oman turvallisuuden nimissä ne saivat pysyä huoneessaan. Kaikki muutkin eläimet Jussi joutui hoitamaan eilen, sillä aktiivisin asia minkä sain aikaiseksi oli siirtyminen illalla sohvalle katsomaan pari jaksoa Criminal Mindsia. 

Tänään olo on ollut jo selvästi parempi, mutta kouluun lähtö ei silti tullut vielä kyseeseen. Se harmittaa erityisesti siksi, että eilen ja tänään olisi ollut klinikkapäivät, eli etäosallistuminen ei ollut mitenkään mahdollista. Eipä sillä, että eilen luentojen seuraamisesta edes Teamsin välityksellä olisi mitään tullutkaan. Huomisen osalle pyysin itse etäosallistumismahdollisuutta, vaikka en niin etäluennoista pidäkään. Mutta koska huomenna on viikon viimeinen lähiopetuspäivä, niin ei viitsi sen takia riskeerata että olisin kuitenkin vielä tartuttava. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti