Uusi vessa: hyväksytty

keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Uuden kissanvessan käyttöönotosta on nyt kohta kaksi viikkoa, ja minusta tuntuu, että osasin kerrankin vastata kuluttajien toiveisiin. Uuden vessan käyttöönoton jälkeen kaksi jo aiemmin vähällä suosiolla ollutta lähivessaa on jäänyt kokonaan käyttämättömiksi, sillä uusi kissanvessa on selvästi parempi kuin aiemmat neljä kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneessa ollutta vessaa yhteensä. Meillä oleva käyttäjäkunta edustaa selvästi varsin yhteneväistä kantaa siinä, mistä hyvän vessan tunnistaa: hyvä vessa on mahdollisimman tilava, ja sielä on mahdollisimman paljon ja paksulti paakkuuntuvaa mikrohiekkaa. 

Uusi vessa vanhalla matolla

Nyt kun kodinhoitohuoneen toisessa vessassa eikä kylpyhuoneen vessassa ole käyty ollenkaan, olen alkanut uskaliaasti miettiä joko toisen niistä poistamista kokonaan, tai molempien poistamista ja niiden korvaamista vielä yhdellä isommalla vessalaatikolla. Jälkimmäinen tosin tapahtuisi loogisimman siinä kohtaa, kun raaskin tilata Zooplussalta kaapin kissanvessalle, ja isoimman siihen sopivan laatikon olohuoneen sohvan viereen. Sitten sieltä vapautuisi yksi isompi päältä kuljettava esimerkiksi tuon kylppärissä olevan Modkatin tilalle. Modkat miellyttää minua edelleen eniten muotoilultaan ja väriltään, mutta mikäli kukaan kissoista ei sitä meillä halua käyttää, on se ehkä vähän outo pelkkänä sisustuselementtinä.   

Uuden maton uusi sijainti

Rutulla kävi ensimmäisenä päivänä uuden vessan kanssa yksi huti, ja pissaa valui vähän vessanedusmatollekin sen nostaessa peppua aukon kohdalla. Niinpä heitin uuden edusmaton pesuun, ja kaapista tilalle Ikean Toftbon, jota joku lukijoista oli viime postauksessakin kehunut. Totesin Toftbon toimivan kodinhoitohuoneessa sen verran hyvin (etenkin kun niissä olisi vahinkojen varalta hyvin pesuvaraakin), niin päätin jättää sen käyttöön kodinhoitohuoneeseen, ja kierrätin uuden alusmaton takkahuoneessa sijaitsevan laatikon alle. Sieltäkin kun lähdetään välillä niin vauhdilla, ettei rei'itetty katto pysäytä hiekoista kuin osan. Tämä jako tuntuu toimivan hyvin, vaikkei noita ohivuotoja olekaan tullut tuon yhden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI