Terraarioprojekteja

sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Korona-altistumisesta on nyt neljä päivää, ja eilinen testi tuli negatiivisena takaisin. Se ei takaa vielä mitään meidän osalta, mutta se oli silti huojentavaa kuulla. Jos en ole ainakaan eilen erittänyt virusta niin, että se olisi ollut havaittavissa testillä, se tarkoittaa toivottavasti myös sitä, että olen tuskin pystynyt levittämään sitä eteenpäin. Olemme Jussin kanssa molemmat myös yhä oireettomia.

Tänään onkin sitten palattu niiden askareiden pariin, mitä meidän piti tehdä jo eilen ennenkuin korona sotki ajatukset, eli bunkkeripäivityksiin. Tämän viikonlopun to-do -listalla oli tokeegekko Mondon uuden terraarion sisustaminen ja Mondon siirtäminen sinne. Mondon terraariota laittaessa kuitenkin vähän innostuin, ja sisustin samalla kolmelle seuraavana siirtovuorossa olevalle hämähäkille isommat terraariot. Niistäkin moni kun on tullut niin pieninä, että ne ovat menneet ensimmäiset vuodet pakasterasian kokoluokkaa olevissa purkeissa, jotta ne on ollut ylipäätään mahdollista paikallistaa asumuksistaan. Tämän päiväisten siirtojen jälkeen enää yksi junnu on vanhassa hattarapurkissa, ja kaikilla muilla on jo vähintään kolmekymmentäsenttiset kuutiot.

M. balfourin uusi kämppä

P. metallican uusi asunto

Mondon uusi isompi koti

Lotta-Päivin asunto.


Tänään ohjelmassa olisi vielä päivittää lajitiedot kaikkiin bunkkerissa oleviin terraarioihin, mutta Jussille iski kissahalvaus kesken projektin. Niinpä nyt odotamme, että Jussi pääsee ylös sohvalta, jos hän enää pääsee ylös sielä. 

M. balfourin vanha ja uusi asumus vierekkäin

Lotta-Päiviä ohjastetaan uuteen asumukseensa

Vakava-asteinen kissahalvaus

4 kommenttia:

  1. Hihii, kissahalvaus kuulostaa hyvin vakavalta, vaikka näyttääkin hyvin rennolta!
    Oih, nyt näyttää asumukset kodikkailta!

    VastaaPoista
  2. Upeita koteja olette jälleen saaneet aikaiseksi. Mutta juu, kissahalvaus on aivan yliveto! Ovakko kuinka kauan vieraat vielä aihettamassa halvauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmuudella voin sanoa, että hoidokit ovat täällä ainakin meidän karanteenin loppuun. Omasta puolestani olen kyllä valmis pitämään heidät kauemminkin <3 Paluupäivä on yhä auki.

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI