Muutoksia suunnitelmiin

keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Niinhän siinä taas kävi, ettei homma mennyt sunnuntaina aivan kuten oli suunniteltu. Jussin viikonloppuiset flunssaoireet etenivät hyvin eri tavalla kuin omani. Siinä missä itse on lähinnä viikkoja odottanut, että homma etenisi johonkin suuntaan, Jussilla eteneminen oli erittäin nopeaa, ja sunnuntaina tilanne oli edennyt jo voimakkaisiin keuhko-oireisiin ja korkeaan kuumeeseen. Rottamiitti päädyttiin siten siirtämään, ja sunnuntaina illalla käytiin vielä Jussin kanssa keuhkoröntgenissä ja verikokeissa varmistamassa, ettei tilanne ole etenemässä keuhkokuumeeksi. Tauti ei ollut onneksi ihan siinä pisteessä, mutta sen verran pahana kuitenkin, että Jussi on ollut tämän viikon antibioottikuurilla ja kotona, ja koko lauman hoito on jäänyt luonnollisesti vuorostaan minulle.

Koska uudet kuvat ovat nyt kortilla, tässä kukkais-Itsy muutaman vuoden takaa <3
 

Koska oma jaksaminenkaan ei ole vielä täysissä, se mitä sitä on, jakaantuu nyt hyvin tasan töille ja eläintenhoidolle. Ja pihahommien osalta Jussi on luonnollisesti täysin poissa pelistä toistaiseksi. Samaan aikaan häät lähestyvät koko ajan kovempaa vauhtia, joten itsellä iski pieni stressi siitä, ehdimmekö me laittaa pihaa yhtään ennen häitä. Koska tiedän myös sen, että kipeänä tai puolikuntoisena väkisin vääntäminen ampuisi todennäköisesti aika äkkiä takaisin päin. Onneksi saatiin sitten sovittua pihatalkoot parin viikon päähän, niin nyt pystyy sitten paremmin keskittymään asioihin, jotka ovat akuutteja juuri nyt. Samalla koittaa sitten mantrata itselleen, ettei häähomma kuitenkaan kaadu kukkapenkkien mahdollisiin talventörröttäjiin, vaan kaikki minun ja Jussin, vihkijän ja kahden todistajan lisäksi on kuitenkin vain ekstraa, jonka eteen tehdään se mitä pystytään ja ehditään. 


Jotain tämän hetkisestä moodista kertoo sekin, että vanhalta koululta piti jo kysellä palkanmaksuun tarvittavien lomakkeiden perään, kun olen kokonaan unohtanut laittaa ne, vaikka asiasta on ollut kännykässä muistutus pariinkin otteeseen. Mikä on jo pienoinen ihme siihen nähden, kuinka paljon sitä on viime aikoina pyöritellyt raha-asioita päässään. Mutta näemmä terveysmurheet vetävät sitten raha-asioidenkin ohi. Etenkin kun sitä on sunnuntaista asti vähän jännännyt, että onko Jussilla sitten kuitenkin jokin ihan eri infektio kuin itselläni, että pitääkö sitä varautua itsekin siihen, että nappaan vielä tuon Jussin versionkin. Jussilla oireet kun ovat olleet hyvin erilaiset kuin itselläni, ja Jussin tauti alkoi vasta kuukausi omani jälkeen, eli jos kyseessä olisi sama, Jussi olisi välttynyt tartunnalta hyvin pitkään. Mutta varmuuden vuoksi tälle viikolle on koittanut ottaa mahdollisimman paljon häkkien siivoiluja ja muita, ettei homma räjähdä sitten ihan käsiin, jos olemme molemmat yhtä aikaa kunnolla kipeinä. Toki vielä enemmän toivotaan sitä, että koska Jussin oireet alkoivat rytinällä, kuume myös polttaisi taudin nopeammin loppuun. 

Ja kukkais-Justiina <3

Rottamiitin siirtymisen myötä Suppiksen astutustakin päädyttiin siirtämään, etenkin kun Suppiksen tulevassa miehelässä tällä hetkellä oleva daami ei ollutkaan vielä kantavana. Eli mahdollisia piippailuja saadaan kotona odottaa vielä tovi. Mutta Hanna on kutsunut meitä pentuterapiaan frettipentukasaan, jos saamme tämän infektiokierteen katki ennen pentujen luovutusikää. Olkootkin että pentujen vauhti kasvaa sitä tahtia, etteivät tyypit taatusti tule pysymään enää kasana siinä kohtaa, kun vierailu olisi mahdollinen. Ja voi myös olla, että terapia vaihtuu akupunktioksi, kun ipanoilla voi olla siinä vaiheessa jo kunnon piranjakausi menossa. 

Mutta olkootkin että terveys- ja raha-asiat potuttavat tällä hetkellä hetkittäin kunnolla, päiviin mahtuu paljon myös positiivisia hetkiä. Eilenkin pääsin iloitsemaan siitä, kun asiakkaan lemmikki sai paljon parempia uutisia, kuin asiakas oli pelännyt, ja saatiin sen päälle vielä eläinlääkäriparini kanssa isot kiitokset A-luokan asiakaspalvelusta.   

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI