Tapahtumasyksy

sunnuntai 7. elokuuta 2022

Viimeiset reilu pari vuotta on mennyt pitkälti kotona, mutta tänä syksynä siihen selvästi tulossa taas muutos. Moni pitkään tauolla ollut tapahtuma on tekemässä paluutaan, ja jos korona ja muut maailman mahdit sallivat, meidät bongaa tänä vuonna ainakin seuraavista:

Juutaksen eka frettipäivä vuonna 2018

 27.8. Dewin siivouspäivä -kirppis 2 

 klo 10-16, Mannerheiminpuisto, Turku

Tällä kertaa varasin meille jopa myyntipaikan tapahtuma-alueelta, eli meidän viltiltä/pöydältä voi tulla bongailemaan ainakin käytettyjä eläintarvikkeita ja mahdollisesti jotain kodin sekalaista. Muutama freteistä saattaa lähteä mukaan aputassuiksi, sillä en usko, että kukaan meidän kissoista jaksaisi hengailla mukana useampaa tuntia.

 

3.9. Näätä-hässäkkä frettinäyttely

Mäntsälä

Meiltä on tällä hetkellä ilmoitettu mukaan Mitella, Mallu, Nutella & Vappu

 

17.9. Frettipäivä Tropicalsissa

Turku (kellonaika tarkentuu myöhemmin, jaan mainoksen blogiin kun se on valmis)

Meidän jengin ensimmäinen frettipäivä sitten pandemian alun. Näillä näkymin mukaan on lähdössä molemmat laumat ja minä ja Jussi olemme molemmat paikalla kertoilemassa freteistä ja vastailemassa kysymyksiin.

 

Kissabloggaajamiitissä Tampereella 2018

8.-9.10 Lemmikki Tampere -messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Mikäli paikalle tulee frettiständi, olen näillä näkymin molempina päivinä frettiständillä toisen meidän laumoista kanssa.

 

15.10. Hyvinkään Matelijamessut

klo 10-16, Hyrian maaseutuoppilaitos

Tänne ollaan lähdössä ihan vain kiertämään ja palloilemaan, eli omat eläimet jäävät kotiin, eikä meillä ole mitään esittely/myyntipöytää paikalla.

 

23.10. Kissabloggaajamiitti

Tampere

Tänä vuonna ohjelmassa on tutustuminen Kissojen Katastrofiyhdistykseen ja sen jälkeen vapaamuotoista kissahöpöttelyä hyvän ruuan äärellä Pispalan Pulterissa. Tänne ilmoittautuminen on auki syyskuun loppuun asti, eli jos joku bloggaajatuttu ei ole vielä bongannut, ilmoittautumisohjeet löytyvät Tassulinnan-blogista.

Frettinäyttelyssä (joskus jossain :D)

Näiden lisäksi ohjelmaan on tarkoitus mahduttaa myös frettien Turun Joukkis heti kun saamme tiedon, että rokoteainetta on taas saatavilla. Sen jälkeen koitan sitten olla bongailematta ainakaan kauheasti uusia häppeningejä, sillä etenkin näin koronatauon jälkeen tässäkin on varmasti sulattelemista. Moikkaamaan saa toki silti tulla, jos sattuu paikalle samoihin ja tunnistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI