perjantai 5. marraskuuta 2021

Salainen joulukissa tulee taas

Olen eeeehkä aavistuksen malttamattomana odottanut, että Tassulinna-blogin emännöimä Salainen joulukissa tulisi taas. Sen ilmoittaumisen aukeaminen kun on yksi ensimmäisiä lähestyvän joulun merkkejä. Kauppojen joulusuklaiden ja -kalentereiden ilmestymistä ei enää lasketa, kun tuntuu että ne saattavat pian ilmestyä kauppoihin jo heinäkuussa. Mutta Joulukissa starttaa hyvin joulun odotuksen ja nytkin jo ennen tämän vuoden ilmoittamisen aukeamista olen saattanut käydä vähän hypistelemässä erilaisia nauhoja ja kissajuttuja miettien mitkä voisivat ehkä olla sopivia. Tämä jouluperinne kun on alkanut meillä jo ennen kuin kotona oli ensimmäistäkään kissaa, kun meidät hyväksyttiin mukaan jo Miikkiksen ja frettien kanssa.

Tänä vuonna Joulukissassa on ensimmäistä kertaa mukana osallistumisvaihtoehto myös blogittomille kissaihmisille, eli lahjoituskissa. Siinä jokainen tekee heille arvotun ihmisen puolesta lahjoituksen suomalaiselle kissayhdistykselle, ja lähettää joulukortin henkilölle, jonka puolesta lahoituksen tekee. Tätä kautta mahdollisimman moni toivottavasti innostuu lahjoittamaan kissojen hyväksi näin joulun alla. Tämä vuodenaika kun on monelle kissatalolle erityisen paha, kuin kesällä ulos syntyneitä pentueita koitetaan loukuttaa talteen mahdollisimman paljon ennen pakkasten tuloa. Ja jokainen loukutettu kissa toki tarvitsee niin ruokaa kuin hiekkaakin, ja valitettavan moni myös muuta eläinlääkärihoitoa kuin perus rokotukset, sirutuksen ja leikkauksen.   

Joulukissan molempien rinkien ilmoittautumisiin ohjeet löytyvät Tassulinnan blogista, eli täältä. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtisi mukaan etenkin jälkimmäiseen rinkiin. 

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos esille tuomisesta! Ja kauniista sanoista; ai olette ihan malttamattomina jo odotelleet :D

    VastaaPoista
  2. Tää on niin paras juttu tää joulukissa. Me ollaan aina innolla pakkaamassa ja avaamassa. Just kivaa puuhaa yhdessä. Nyt pääsee Hanoikin ekaa kertaa osallistumaan.

    VastaaPoista