maanantai 23. marraskuuta 2020

Saunatonttu Ruttu

Tänään tuli lämmitettyä sauna ensimmäistä kertaa hoitolaisten aikana, ja siitäkös Ruttu innostui. Saunan lämmön kuivattua lauteet, mutta kivien vielä hohkatessa lämpöään, hämärästä saunasta löytyi lauteilta yksi pieni nautiskelija. Sen verran Rutun rauhaa siinä häiritsin, että kävin nappaamassa kuvan, ja annoin sen jatkaa sitten saunomistaan. Laitoin kuvan Rutun omistajalle, ja saatteeksi että meillä on nyt oikea saunatonttu täällä.


Rutun omistaja oli kuitenkin sitä mieltä, että tonttulakki puuttuu, ja siitäkös Jussi innostui. Joulutavaroista kun löytyy frettien joulukuvausten jäljiltä muutama kissakoon tonttulakki. Niinpä ei mennyt montaakaan minuuttia siitä, kun Ruttu oli tullut ylös, kun tonttulakki oli kaivettu esiin, ja mies alkoi houkutella Ruttua kuviin. Rutusta neule, takka ja tuolille laitettu talja olivat oikein mukavat, mutta lakista hän ei ollut yhtä varma.


Tässä kohtaa kuitenkin Aino puuttui tilanteeseen, että rajansa sillä on isin hölmöilylläkin ja kissojen kiusaamisella. Että kun Ainosta jo nuttu oli kamala, niin nyt kun lajitoverille oli puettu nutun lisäksi lakkikin, Aino tuli ensikertaa ihan Rutun viereen nuuhkimaan sitä tarkasti ja tarkistamaan onko kaverilla kaikki hyvin. Tämän jälkeen en yhtään ihmettelisi, mikäli nämä jäisivät viimeisiksi lakillisiksi kuviksi tästä osoitteesta lakkien kadottua mystisesti yön pimeinä tunteina. Kissa-asiainvaltuutettu Aino pyytää muitakin lajitovereita ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli omistajat saavat ideoita noloihin joulukuviin. Yhdessä saamme tämän loppumaan!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihastuttava saunatonttu! Ja ihanat joulukuvat, täälläkin on hieman saman suuntaisia otoksia yritetty=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruttu on kyllä varsin mainio tonttu <3 Toivottavasti teillä on tullut paljon onnistuneita otoksia, vaikka Aino tälläista toimintaa paheksuukin!

   Poista
 2. Ruttu ei todellakaan näytä pitävän niin pahana lakkia eikä myöskään takkia mitä Aino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan huumattu raukkaparka. Ei kai kukaan kissa muuten tuollaiseen suostu! -Aino

   Poista
 3. Hep, osallistumme mukaan kanteeseen ihmisten ottamia joulukuvia vastaan! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista