tiistai 22. kesäkuuta 2021

Ja taas mennään

Luulin että sanonta menee että ei kahta ilman kolmatta, mutta näemmä pääsemme varaamaan neljännenkin eläinlääkärireissun. Ruttu oli jättänyt kulmurinsa tyynylle odottamaan hammaskeijua, mutta hammaskeijun sijaan rouva saakin reissun hampilääkäriin. Itsellä on pienimuotoinen morkkis siitä, että Rutun hammaslääkäriä ei ole tullut kiirehdittyä aiemmin, mutta kun nyt on ollut useampia akuutimpia juttuja, eikä omistajuuden siirrosta ole tehty lopullista päätöstä, niin senioritarkit ovat sitten jääneet roikkumaan, vaikka sitä onkin alusta asti tiennyt, että muidenkin kuin Mintun suut olisi hyvä tutkia. Rutun kohdalla morkkista sentään hieman lievittää se, että rouva on pohjattoman ahne, eli Rutulla tämmöinen "pikkujuttu" ei ole vähäisinkään syy edes harkita paastoilua.  


Justiinan haavat ovat onneksi lähteneet paranemaan hyvin, ja toisena positiivisena sain itse vihdoin ensimmäisen koronarokotteeni sunnuntaina. Sen myötä vasen käsi oli pari päivää vähän kipeänä, mutta en onneksi reagoinut rokotteeseen sen isommin. Seuraava meneekin sitten syyskuulle. Opintojen alkuun mennessä oman rokotesuojan pitäisi siis olla tämän osalta kunnossa. Frettien rokotusten suhteen odotetaan että saadaan lyötyä päivä lukkoon eläinlääkärin kanssa, niin sitten pääsee laittamaan mainosta joukkiksesta. 


Muuten täällä onkin aika kuollutta. Helteiden myötä valtaosa eläimistä ottaa hyvin rennosti, eikä juuri hötkyile. Autotallijengillä on helteiden osalta vähiten tukalat olot. Eniten huolissani olen kaneista, ja niille onkin tullut kannettua ulkotarhaan jäädytettyjä vesipulloja ja märkiä pyyhkeitä tasojen päälle. Fretit pysyttelevät päiväsaikaan lähinnä sisätiloissa, ja kissat meditoivat vuoroon sohvilla ja vuoroon terassitarhan auringontäplissä. Kilpikonnilla puolestaan virtaa tuntuu löytyvän nyt enemmän kuin koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti