lauantai 8. toukokuuta 2021

Löllö 10 vuotta

Tänään meidän buddhan elämänasenteen omaava hieno herrasmies Löllö täyttää pyöreitä. Tai eihän poika virallisesti meidän ole, mutta osa meidän jengiä yhtäkaikki, ja päässyt hienosti pyöreisiin asti. Löllö aloitti synttäripäivän aamun Bozitalla yhdessä pikkuveli Maunon kanssa, ja seuraavana ohjelmassa oli terassituijottelua samassa seurassa. Löllö on viime kuukausina ansainnut Jussilta arvonimen rikosetsivä Lölländer. En tiedä, onko Lölländer onnistunut toistaiseksi ratkaisemaan yhtään rikosta, mutta en tiedä onko se moiselle mestarietsivälle edes välttämätöntä. Lölländer kun on olemukseltaan niin rauhoittava, että asiakas on varmasti tyytyväinen ja kokee tapauksen olevan parhaissa mahdollisissa käpälissä tuloksista riippumatta, tai vaikka tuloksia ei edes tulisi. 

Hyvää syntymäpäivää Löllö 10 vuotta!

4 kommenttia:

 1. Teitte sitten synttärisankarista trofeen seinälle laitettavaksi :( (Tuo ensimmäinen kuva aiheutti hieman repeilyä... :D )

  VastaaPoista
 2. Onnea rikosetsivä Lölländer ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut Viirulta (11 v.)!
  Ja tuo eka kuva on ihan huippu - sellainen rintapysti, jonka voisi laittaa lipaston päälle ...

  VastaaPoista
 4. Löllö kiittää onnitteluista! Ja voin vakuuttaa melko luottavaisin mielin, että kyllä ne jalatkin sieltä vielä löytyivät syntymäpäiväpatsastalun jälkeen.

  VastaaPoista