Tarha hyväksytty

keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Parvekecatiolle ei ole vielä samanlaista vapaata 24/7 kulkua kuin terassitarhaan, mutta siitä huolimatta parvecatiosta on tullut selvästi kissojen lemppari. Parhaimmillaan kaikki neljä kun suorastaan juoksevat paikalle, kun ne kuulevat parvekkeen oven avautuvan. Olemmekin nyt pitäneet ovea auki päiväsaikaan ja tuulisella säällä, ja sulkeneet sen sitten, kun hyttysiä on alkanut näkyä enemmän. Eilen saatiin kyllä siirrettyä oviaukkoon hyttysverkko, jonka lisäksi parvekkeelle on tarkoitus viritellä häihin hankittuja valoverhoja hyttysverhoiksi. Makuuhuoneen tuuletusikkunaa varten on myös jo hankittuna kissanluukku, mutta se odottaa vielä asentamista. Eli tavoitteena kyllä olisi, että parvecatiollekin tulisi olemaan tulevaisuudessa vapaa pääsy aina kissojen niin halutessa.   

Aino, Löllö & Mauno tarkkailuasemissa

Tällä viikolla minä ja Jussi palasimme molemmat töihin, ja töistä tullessa kissat ovat monesti kokoontuneet heti parvekkeelle vastaan. Samaten facekippiskauppoja autotallilla tehdessä parvekkeella on monesti vähintään parihenkinen tarkkailutiimi. Iltaisin parveketta tyhjentäessä on hankala löytää kyllin hyviä lahjuksia, jotta tarkkailupaikka oltaisiin valmiita jättämään vapaaehtoisesti. Asiaa ei toki helpota sekään, että Maunon namit on nyt ainakin toistaiseksi rajattu hyponappuloihin, eli muita nameja ei voida muullekaan jengille markkinoida yhtä aktiivisesti kuin aikaisemmin.

Mauno valvoo riipputuolin asennusta

Freteistä nuorimmat eivät ole päässeet tutustumaan parvekecatioon vielä lainkaan, vaan se on ollut mummon valtakuntana. Eli siinä vaiheessa kun on päästetty junnut irti, Nutella on saanut käyttöönsä makuuhuoneen catioineen. Nutellan niska on lähtenyt nyt paranemaan hyvin viimeisimmän röykityksen jäljiltä, ja se on vaikuttanut ihan tyytyväiseltä puuhatessaan vain minun ja Jussin kanssa. Edellinen yhteenotto oli sen verran paha, että en ole pitänyt Nutellaa nyt edes valvottuna yhdessä muiden kanssa. Eilen Nutella auttoi Jussia kasaamaan catioon uuden riipputuolin, jonka kohdalla nyt jännitän, saanko pitää sen, vai valtaavatko kissat sen kokonaan. 

Pojat päivänokosilla

Heinäkuu tulee itselläni olemaan töiden osalta todennäköisesti melko hiljainen, mikä tarkoittaa enemmän aikaa keskittyä omiin eläinprojekteihin. Tosin nyt alkaa näyttää vähän siltä, että jatkossa saatan työskennellä jonkin verran myös etänä kotoa käsin pienten kirjoitushommien parissa, mitä odotan ihan innolla.

1 kommentti:

  1. Voi vitsit te ootta saanu hienon kiipeilytyolin. Tuota on taatusti hauska ryöpätä ylös/alas sisä/ulkopuolelta. Hanoin ja Epun hampaat syyhyää jo ruudun takaasin hiukka järsiä sitä... Saadaanko tulla kylään? Näytettäis mallia miten tuolia voi käyttää.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI