Hiihtolomaviikon touhuja

perjantai 25. helmikuuta 2022

Hiihtolomaviikko on kääntymässä viikonloppua kohden, ja viikko tuntuu menneen taas sekunnissa. Onneksi sitä on kuitenkin saanut ruksittua to-do listalta useamman kohdan, jotka ovat arkikiireiden keskellä jääneet odottamaan sitä että on paremmin aikaa. Isoimpana tällaisena järjestyksen palauttaminen eteisen mustaan aukkoon, eli isoon työkalu/konttoritarvike/sekatavarakaappiin, josta aina ihan äkkiä vain haetaan tavaraa ja viskataan takaisin sinne väsyneenä projektien jälkeen. Tämän seurauksena sieltä löytyi muunmuassa varmaan kymmenkunta sekalaista mutteripussia, kun aiemmat ovat aina hautautuneet sinne. Samaan kaappiin olivat päätyneet kaikki sekalaiset Ikea-huonekalujen kiinnikkeet, käyttöohjeet, irtonaisina hyllyillä pyörivät työkalut, muualla tiellä pyörineet tavarat... Samassa järjestelybuumissa tuli raivattua myös keittiöstä vähän tavaraa Roskalava-ryhmän kautta kiertoon. 

Nipsu ihmettelee kämpässään tapahtuneita muutoksia

Nipsun kämppä puhtaana ja puunattuna

Muut projektit ovat olleet suoremmin eläimiin liittyviä: Nipsun terran suursiivous, kanilaleikkimökin tyhjennys (sen pesu jäi vielä odottamaan vähän lämpimämpiä kelejä), Wilin uuden terran taustan aloittaminen... Nyt vain harmittaa, ettei minulla ole taustojen pinnoittamiseen käytettävää Elastopuria enää yhtään varastossa, eikä sitä pääse enää hakemaan mistään paikallisesti nyt kun Faunatar lopetti. Niin saa arpoa, odotanko siihen, että meille tulee seuraava Reptile Maniacsin toimitus ensikuun puolivälissä (meille on tulossa sieltä myös eläviä hyönteisiä ja pakasteita, miksi tuotteet on tilattu pysäkkikierrokselle), vai tilaanko Elastopurin erikseen, ja maksan malttamattomuuslisän postikulujen muodossa. 

Wilin terran taustatyömaa

Natskut ovat olleet niin rauhallista poikaa boksissaan, että uskaltauduin palauttamaan nekin tänään terraansa, ja nyt jännätään taas, alkaako puremajälkiä ilmestyä uudelleen. Toivon todella että ei. Samalla tuli kuitenkin siivottua hyönteisviljelmät, kun piti hengata lähistöllä ja katsoa, alkaako terraariosta kuulua heti piippailua - sekä istutettua eilen Cittarista bongattuja tarjouskasveja terraarioihin. 

Keskiviikkona oli taas kaniaiheinen webinaari, tällä kertaa ruokinnasta

Donatella & Rafaella salaatilla. Mausteena kalkki- ja vitamiinilisä.

Nyt on sitten enää pari päivää ennen ensimmäisen työssäoppimisen alkua, ja jotta ne eivät menisi ihan täysin jännätessä, sisko saapuu muutaman tunnin päästä tuomaan vähän harhautusta muunmuassa parin sfinksin muodossa. Isacille kun  kotiutui reilu kuukausi sitten kaveriksi Ilo, ja Ilo on tulossa nyt ensimmäistä kertaa ihmettelemään meidän laumaa, ja harkitsemaan, uskaltaako se viettää jatkossa lomansa perheensä kanssa täällä. Eli eiköhän viikonloppu mene sitten enemmän pelailun, saunomisen ja hyvän ruuan merkeissä satunnaisten projektien sijaan.  

Hoitopoika Tulppa päikkäreillä

1 kommentti:

  1. Tuo Nipsun terraario näyttää wallan ihanalle. Tämmöselle maallikolle ei olisi ikinä tullut mieleen kuinka paljon yhdelle voi laittaa erilaisia pisteitä terraarioon. Tai no, kyllähän kissoillekin niitä ripotellaan ympäri ämpäri kämppää... miksei siis muillekin.

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI