perjantai 26. helmikuuta 2021

Muutoksia suunnitelmiin

Täällä on alkanut olla kevättä rinnassa oikein urakalla. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä meillä kolme frettinaaraista pamautti kiiman päälle lähes samanaikaisesti. Olin osannut jo aavistella jonkinlaisen hormonimyrskyn olevan tulossa, kun jo alkuviikosta kantoboksi oli kannettu täyteen pehmoleluja, ja junnulauma hyppi toistensa niskoissa. Mutta että puoli junnulaumaa kerralla. Siinä lähti sitten aamulla Sariannallekin viesti, että mitä tehdään tuon Nutellan kanssa, kun Sariannalla on siihen jalostusoikeus. Että isketäänkö uusi implantti sillekin, vai haluaako Sarianna käyttää sitä nyt, kun neiti on sitä mieltä että miestä olisi saatava. Sarianna tuumasi asiaa hetken, ja totesi että hänellä on neidille sopiva sulho sopivasti kiimassa. Eli vastoin alkuperäisiä suunnitelmia meiltä lähdetään tänä vuonna sittenkin mammailemaan, ja koska Nutellan kiima on alkanut nyt, astutus on todennäköisesti jo parin viikon sisään. 

Mowgli & Nutella

Viimeistään alkuviikosta pitääkin sitten varata hormoni-implanttiajat Lystille ja Huiskulle, että saadaan ne hyvässä lykyssä pois kiimasta ennen Nutellan ja Mowglin treffejä. Sariannalla kun on kolme kiimapoikaa kotona, niin todettiin että treffit voi olla parempi sopia taas tänne. Etenkin kun meilläkin on nykyään se optio, että osan porukasta saa tarvittaessa vaikka kokonaan eri rakennukseen, mikäli muiden kiimat eivät ehdi laskea ennenkuin Nutsku on astutusvalmis. Lystinkin suku kun on tunnetusti ollut aika sikiävää sakkia, niin sen kanssa ei oteta pienimpiäkään riskejä. 

Oma pentukuume tulee tämän myötä pahenemaan todennäköisesti ekspotentiaalisesti, mutta sovittiin Jussin kanssa että ellei Nutella synnytä tyyliin yksisarvista (mikä voisi tässä tilanteessa olla esimerkiksi musta angora naaras), meille ei tule pentueesta pentua. Meillä kun on jo yksi Nutellan jälkeläinen ja muutenkin iso lauma. Mutta aina voi silti toivoa, että sinne ilmaantuisi se yksi yksisarvinen muun porukan sekaan. Mutta jos joku muu haaveilee itselleen suklaanäätyliä todennäköisesti enemmällä kuin vähemmällä tukalla, kannattaa laittaa viestiä Sotatanssin frettilän suuntaan. Pentueeseen kun odotetaan suklaan värisiä pentuja puolipitkällä ja pitkällä karvalla.

2 kommenttia: