Joulukuun eka

tiistai 1. joulukuuta 2020

Viikonloppuna meinasin jo hetken verran pyörtää päätökseni ja aloittaa sittenkin joulukalenterin blogissa. Siskon instagram-kuvien myötä olen ihan ihastunut Elf on a shelf -tonttuihin, ja kun itselläni ei ole lapsia, blogi/insta olisi itsellä luontevin pohja laittaa tonttu seikkailemaan. Tonttukin tuli jo hankittua ja aloitettua kuvaukset, mutta pyörsin sitten viime hetkellä. Tonttukuvia kun voi ottaa pitkin joulukuuta ihan muuten vainkin, satunnaisesti, ilman paineita siitä, että joka päivälle pitäisi keksiä jotain uutta. Vanamoksi nimetty tonttu saakin auttaa minua tämän kuun askareissa, ja ehkä esitellä myös meidän talouden harvemmin blogissa näkyviä tyyppejä. 

 
Tänään oli myös ensimmäinen päivä lemmutilalla. Aamu ei alkanut ihan sujuvasti. Aivot olivat ihan jäässä, kun kello soitti 4.30. Onnistuin muunmuassa unohtamaan evääni ja jouduin ajamaan jonkin matkaa takaisin niitä hakemaan. Aamuheräämiset ja edes jotensakin riittävän unen turvaaminen tulevatkin varmasti olemaan seuraavan pätkän isoin haaste. Siitä muusta kun en ole yhtään niin huolissani, sillä lehmät vaikuttavat erittäin sympaattisilta tyypeiltä. Yksi työpaikkaohjaajistani on kyllä erittäin vaativan oloinen tyyppi, ja ehdottomasti sitä mieltä, että hiehojen ja vasikoiden sijaan tilalla pitäisi rapsuttaa enemmän kissaa. Kukaan ei liene yllättynyt, jos kerron, että kyseinen työpaikkaohjaaja on tilan kissa itse. Nyt olen siis tassunalla sekä kotona että töissä.

Tästä tänään syntyneestä neidistä tuli miun kaima

Pörröisin työpaikkaohjaajani Martti

6 kommenttia:

  1. Martti on kyllä aika vaativa, varo ettet reputa. Ihana Vanamo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miusta tuntuu että rapsujen laadussa miulla on täydet mahdollisuudet kiitettävään arvosanaan, mutta määrästä on iso riski saada hylsy. Martti kun ei ymmärrä, mitä ne kissan huomioimista tärkeämmät työtehtävät muka voisivat olla.

      Poista
  2. Työpaikkaohjaajaa tulee totella... Pääsikkö näkemään/osallistumaan kaimasi syntymään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaima oli pari tuntia uusi kun työvuoroni alkoi ❤️ Työssäoppimisen ajalle pitäisi kyllä osua useampi poikiminen, joten toivottavasti pääsen näkemään edes jonkin niistä.

      Poista
  3. Martti, antaako hän myös työpalautteen työssöoppimisen suorittamisen jälkeen ?

    Ihana vauvvalehmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti enemmän rapsutusten laadun kuin määrän osalta, jos antaa. Määrän osalta miulla ei yksinkertaisesti riitä miun työtunnit :D

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI