maanantai 6. toukokuuta 2019

Nutellan pennut 6vk

Eilen käytiin taas moikkaamassa muksut läpi ja ottamassa viikkokuvat pienistä. Tämä visiitti oli kuitenkin taas aika paljon erilainen kuin aiemmat, sillä pennut viettävät jo paljon aikaa myös pesän ulkopuolella tutkien ja leikkien. Niitä saattoi siis jo leikittää ja tarjota pikkuisille vähän namia lohitahnatuubista. Isoin ero aikaisempiin visiitteihin oli kuitenkin se, että Sarianna laittoi lauantaina viestiä, että hänestä tuntuu että voisimme jo kokeilla Nutskun paluuta kotiin. Eilen emme siis lähteneet pentujen luota tyhjin sylin, vaan yksi hormonihilleri boksissa. Sen kotiin paluu on kuitenkin laittanut kotona pakkaa sen verran uusiksi, että se tarvitsee ehdottomasti oman hormonihilleripostauksen.

Meidän Mallu
Mallu <3
Mutta palatakseni pentuihin, eilinen ensikosketus oli kauhea kiroiluryöppy, kun Siru pisti peliin parhaat sähinänsä yllätettyäni hänet viltistä kanansiiven kanssa. Siipi oli hänen ja vain hänen, ja hänestä se oli hyvin keskeistä tehdä selväksi heti kättelyssä. Mutta Siru onkin kuulemma pentueen pahis ja kommentaattori. Sirun jälkeen alkoi saada näköhavaintoja myös muista pienistä. Ja pitihän sieltä pyrkiä heti ensimmäisten joukossa bongaamaan Mallu. Mallu ja Pipsa ovat Sariannan mukaan tällähetkellä pentueen kilteimmät, mistä Jussi on hyvin iloinen.

Hauerin ja Hauerin simmut
Nekun omistaja jo totesi, että neidiltä näyttää hukkuneen hännän lisäksi myös pari tassuista.
Pentujen lisääntynyt aktiivisuus teki kuvaamisestakin monin tavoin haasteellisempaa, kun kuvausalusta tahtoi loppua kesken pentujen viipottaessa menemään, kuvattaessa varpaaseen saattoi tarttua kuvattavan sisarus, ja kuvaaja eli allekirjoittanut eksyi vähän väliä leikittämään pentuja ja lepertelemään niille. Ensimmäisinä viikkoina pentuja kun ei halunnut vielä pitää pesän ulkopuolella yhtään enempää kuin oli pakko, tuli kuvatessakin oltua tehokkaampi, mutta nyt ympäriinsä viipottavat mallit varastivat huomion jatkuvasti. 

Pipsassa on eniten samaa näköä Mallun kanssa
Siru on selvästi vähän meidän tytyä tummempi tapaus
Nutsku tuli taas heti kerjäämään herkkuja, ja lohitahnatuubin ollessa esillä, sitä tuli tarjottua sitten muksuillekin. Pienet maistelivat tahnaa yhtä innolla kuin emonsa, ja parhaimmillaan minulla olikin tuubilla yhtäaikaa neljä näätää. Hauerkin oli lopulta malttanut avata silmänsä vähän viime näkemisen jälkeen, niin nyt kaikki viisi olivat jo kunnon nappisilmiä. Ei malttaisi millään odottaa ensiviikon lopulle, kun pääsee vihdoin hakemaan Mallun kotiin.

Pienet tahna-addiktit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti