torstai 23. toukokuuta 2019

Frettipäivä lauantaina Faunatar Redissä

Täällä taas sattuu ja tapahtuu niin ettei blogikaan tahdo pysyä perässä, mutta lähdetään purkamaan uutisia tällaisellä lyhyellä ilmoitusasialla. Eli tiedoksi annettakoon että osan meidän porukkaa bongaa lauantaina Pk-seudulta Faunatar Redistä yhdessä Rytökärpänpesän jengin kanssa. Olemme lupautuneet olemaan paikalla klo 12-16, eli jos olette silloin liikkeellä Pk-seudulla, tulkaa ihmeessä moikkaamaan!


Lopullinen lähtijäkokoonpano meillä on vielä vähän auki, koska tytöt ovat edelleen kolmena laumana. Mutta sellaisesta on ainakin ollut puhetta, että Mallu lähtisi mukaan debytoimaan ja harjoittelemaan näitä edustusjuttuja. Se onkin yksi niitä isoja uutisia, mikä on vielä jäänyt blogiin päivittämättä, eli Mallu on nyt kotona. Tyttö haettiin sunnuntaina, ja nyt on viitisen päivää harjoiteltu yhteiseloa tyyppien kanssa ja totuteltu uuteen kotiin. Mutta lupaan ja vannon, että ensimmäisistä päivistä on tulossa ihan oma juttunsa useilla kuvilla heti kun ehdin istua koneelle sen verran että saan sen laadittua.

Mallu <3
Mutta sen voin spoilata jo näin etukäteen, että Mallu on aikas ihana, ja joissain asioissa selvästi äitinsä tyttö.

5 kommenttia:

 1. Voi sulokuonolainen-Mallua!
  Mie jään oottamaan juttua...

  VastaaPoista
 2. Unohtui: Toisesta sulokuonolaisesta eli Zildantytär Ainostakin saisi tulla oma juttu. Hus, koneen ääreen siitä, Jussi! Kuiteskin sieltä löytyy 137 kuvaa Ainosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Ainokin saa lähipäivinä oman juttunsa. Itselläkin alkoi nyt kesäloma, niin aikaa blogillekin löytyy enemmän, vaikka ensiviikolla edessä oleva autokoulun teoriakoe vaatii myös osansa huomiosta.

   Poista
 3. Täällä kompataan vahvasti IlonaK:ta, Hus, Jussi kirjoittamaan vierailijakynän-postaus Ainosta ;) :D ja kovasti täälläkin odotellaan myös Mallun omaa postausta <3
  Mutta ymmärrettävää kyllä, siellä on varmasti ollut kova tohina kaikessa touhussa mitä teillä lauman kanssa on, tsemppiä ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohina on edelleen kova, mutta onneksi nyt alkunut loma helpottaa, kun on yksi aikaa vievä asia vähemmän vaatimassa huomiota <3

   Poista