lauantai 11. toukokuuta 2019

Nutella 1v

Tänään meidän hormonihilleri viettää synttäreitä ja mittariin tuli ensimmäinen kokonainen vuosi. Sen vuoden aikana tuosta aktiivimallin atleettipötkylästä on tullut ihan mahdottoman rakas, vaikka välissä jouduttiinkin viettämään muutama kuukausi erossa neidin ollessa mammailemassa. Tasaisuudesta kulunutta vuotta ei voi muutenkaan moittia, sillä neidin kasvu pennusta aikuiseksi ja matka ensimmäisestä kiimasta emoksi on ehtinyt näyttää neidistä mitä erilaisimpia puolia.

Nutella 8kk juuri ennen mammailujen alkua

Ensimmäisen vuoden vuoristoradan jälkeen on kuitenkin odotettavissa tasaisempaa menoa, sillä neidin mammailut olivat nyt alustavasti tässä (Sariannan kanssa oli sovittu yhdestä pentueesta, johon syntyy Sariannalle sopiva jatkaja), ja neiti siirtyy nyt viettämään kokonaan lemmikkieloa. Ensikuussa olevasta joukkiksesta Nutskukin saa sitten hormoni-implantin itselleen.

Nutellan virallinen 1v kuva kuvastaa paremmin neitiä. Nutella keksi juuri, miten pääsee kaivamaan multaa.
"Miksi kaivoit minut pois ruukun suojan alta? Mälsä mami!"
Siinäkin suhteessa neiti on sama apina kuin meille tullessaan, että edustavaa virallista 1-vuotiskuvaa ei ainakaan vielä saatu. Meno oli sen verran päätöntä kaikissa kuvissa. Niinpä halusin laittaa tähän postaukseen sen harvinaislaatuisen kuvan Nutskusta, jossa se on oikeasti paikoillaan ja poseeraa tänään otettujen synttärikuvien lisäksi. 

Synttäripalakseen Nutella sai T-putken, jonka se tavoilleen uskollisesti pölli ja otti käyttöön jo eilen, kun ostettiin putki. Avasisikin sen ihan itse. Kuka sitä nyt malttaa lelujen kanssa mitään oikeaa päivää odottaa.

Nutellan synttäripala (päivänsankari avasi itse paketin jo ennakkoon)
Putki tämänhetkisessä asussaan


Hyvää syntymäpäivää Nutella!

4 kommenttia:

 1. Onnea sankarille!

  Eikös Nutella ole rouva jo, kun on naitu neito ja emokin. :)

  Miksi vain yksi pentue?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutella kiittää onnitteluista!

   Nutellan pentueesta jää Sariannalle itselleen kotiin pentueen ainoa uros, jonka lisäksi siitä tulee Mallu meille sijoitukseen. Sarianna pystyy siis jatkamaan linjaa niillä, eikä tarvitse Nutellalta enempää pentuja. Itselläni taas ei ole aikeissa hakea kasvattajanimeä, joten en ole ajatellut käyttää Nutellaa itse kasvatukseen. Niinpä Nutella saa jatkossa nauttia kavereiden seurasta toivottavasti ilman isompia hormonimyllerryksiä.

   Ja veikkaan että meille on muutenkin tarpeeksi hormonihuuruista hilleriä siinä, kun vuoden-parin päästä on vuorossa Mallun mammaloma :D

   Poista