Synttäriputki tänään ja ennen eilistä

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Siirrytäänkin sanoista kuviin, ja päivitetään synttäriputken asu ennen ja jälkeen Mitellan synttäreiden. Alkuun ajattelin että laitan kuvat vasta seuraavan suuremman muokkauksen jälkeen, mutta koska putkiprojekti selvästi kiinnostaa, lupaan laittaa jatkossa blogiin myös kaikki välivaiheet.

Tänään tuli myös sähköpostiin tieto, että lauman yhteinen isompi paketti on saapumassa postiin viimeistään ylihuomenna. Sen kohdalla odotan jo suurella jännityksellä, millaisen vastaanoton se saa. Tänään tulleessa sähköpostissa annettiin myös jo ohjeita, miten kissan (tai meidän tapauksessa fretin) voi houkutella pois tuotteen mukana tulevasta pahvilaatikosta tutustumaan itse tuotteeseen. Saa nähdä, tuleeko meilläkin laatikosta se isompi hitti.

Synttäriputki Mallun pala lisättynä. Pidempi suora osuus jatkuu viereisen rahin alle.
Synttäriputki Mitellan pala lisättynä

4 kommenttia:

 1. Synttäriputki näyttää niiin hauskalle. Ollapa fretti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään todella monesta sisäleikkipaikasta (HopLop, Leo’s, Mehukattimaailma...) löytyy vastaavia putkistoja ihmiskoossa. Ja mikä parasta, aikuiset pääsevät niihin ilmaiseksi, ja lainalapset (tai omat, jos niitä löytyy) ovat monesti enemmän kuin innoissaan, jos aikuinen jaksaa lähteä niihin seuraksi sen sijaan että jää muiden aikuisten tapaan lukemaan lehteä ja juomaan kahvia 😁

   Poista
 2. Oi, tuolla kelpaa vilistää!

  Aloin kyllä miettiä, että kai tuolla putkessa riittää happi - ei kai sinne voi tukehtua, vaikka kaikki näädät tunkisivat samaan putken mutkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo putki on halkaisijaltaan sen verran reilua, että tytöillä on sen sisällä kunnolla tilaa ohituksiin ja täyskäännöksiin. Mutta putkikompleksin tästä kasvaessa siihen on kyllä tarkoitus lisätä enemmän väliuloskäyntejä ja ilmastointipaloja riittävän ilmanvaihdon varmistamiseksi.

   Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI