Nutellan pennut 2vk

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Nutellan muksujen kaksiviikkoiskuvat tuli napattua päivää etuajassa eilen, samalla kun käytiin hoitamassa pennut ja muut näädät Sariannan luona. Pennut olivat kasvaneet taas ihan valtavasti: eilen painot olivat jo 55-66 grammaa, siinä missä ne olivat viikkoa aikaisemmin 27-33 grammaa. Ja sen kyllä myös huomasi pennuista: pienistä nakeista tulee koko ajan enempi pieniä frettejä. Ja voi sitä ääntä! Sitä ei ikinä uskoisi, kuinka kovaa noin pienet otukset pystyvät piippaamaan, kun kaikki ei mene niiden mielen mukaan. Eikä se mene, jos ohjelmassa on mitään muuta kuin köllöttelyä tissillä yhdessä sisarusten kanssa.

Sotantanssin ensimmäinen pentue tänään 2vk
Eilen saatiin sitten myös se tieto, jota on odoteltu, eli kuka näistä pienistä on meidän Mallu. Valinta kääntyi Häntämerkin puoleen, eli jatkossa Neiti Häntämerkki tullaan tuntemaan nimellä Sotatanssin Malarian pelko, eli Mallu. Olo on yhtäaikaa mielettömän innostunut ja vähän jännittynyt. Tähän asti Mallu kun on ollut "yksi pastellitytöistä", mutta nyt se on yksi tietty pentu. Vaikka sillä ei lopulta ollutkaan itselle merkitystä, kehen tytöistä Sariannan valinta osuu, se tunne kun meidän pentu on valittu, tuli yllättävän voimakkaana. Se kun nyt voikin sitten etsiä kuvista juuri sen oman pennun, ja tietää kuka pienistä meille on muuttamassa - olkootkin että en vielä erottaisi häntä siskostaan ilman kynsilakkamerkkiä. Meidän Mallu. Sitä ajatellessa tahtoo melki tulla kyynel silmään. Etenkin Sarianna vielä ilmoitti, että saatetaan saada Nutella kotiin jo viikko tai pari ennen Mallua. Eli enää reilu kuukausi Nutellan paluuseen ja tasan kuusi viikkoa siihen kun saadaan Mallu kotiin. Sitten kotona pääsee taas kunnolla totuttelemaan uudelleen suuperhearkeen, sillä viiden kanssa asunto on tuntunut välillä yllättävän hiljaiselta ja näätähuone yllättävän siistiltä. Ainakin niinä hetkinä, kun Lysti ei koita vääntää Justiinan kanssa, nyt kun toinen sen parhaista riehukavereista on mammailemassa, ja toinen valetiineenä vakuuttuneena siitä, että alkaa hetkenä minä hyvänsä myös mammailla.

Tässä hän on: Sotatanssin Malarian pelko "Mallu"5 kommenttia:

 1. Kiitos eilisestä, oli mukava nähdä teidän näätä ja nähdä juoksupyörä ihan livenä.
  Vitsi, tuo fiilis on kyllä varmasti jännä kun tietää mikä se ihan oma pentu on ❤. Jännä nyt seurailla täällä teidänkin pennun kasvua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava nähdä! :) Ja jos haluat, poiketkaa ihmeessä joku kerta paremmalla ajalla, niin voin esitellä talouden loputkin otukset!

   Toivotaan että teidänkin pentu pian varmistuu, ja pääsette kohta seuraamaan omankin nakeron kasvua miniministä aikuiseksi fretiksi <3

   Poista
 2. Oi, Mallu on ihana!❤ Ja toki koko pentue. Mutta voin kuvitella, että sykähdyttää, kun se oma mussukka on valittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää tosiaan aika sykähdyttävää on. Ja sit kun aattelee, kuinka pian tuo sokea nakero on jo reipasliikkeinen pikkupeto, joka saapuu tänne etsimään paikkaansa laumassa <3 Ihan uskomatonta, että jo viikon päästä Mallukin saattaa alkaa kokeilla liharuokia.

   Poista
 3. Onnea omasta nakista! Toivottavasti saatte hänestä ihanan perheenjäsenen. <3

  VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI