Päivä näätäeloa 3.3.2019

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Näätien edellisestä My Daystä onkin jo aikaa, niin otettiin tänään taas kuvapäiväkirjapäivä.

Sunnuntaina tuli vapaapäivän kunniaksi nukuttua yli yhdeksään, ja 9.28 kun olen päässyt ylös sängystä ja näätähuoneelle, portille on jo alkanut muodostua jonoa. Justiina jonottaa tapansa mukaan skarppina, Huisku tyylilleen yhtä uskollisena selälleen kellahtaneena.


Koska Jussikin on keittiössä laittamassa aamupalaa, alkaa jono siirtyä portin auettua jääkaapille. Jussi heltyy, ja 9.30 päästään aamunamien kimppuun.

Aamunamien jälkeen porukka hajaantuu hetkeksi omiin touhuihinsa, kunnes tulevat 9.46 pyörähtämään sen verran näätähuoneessa, että tarkistavat aamupalansa. Tytöt eivät kuitenkaan viihdy kauaa sen parissa, vaan viilettävät takaisin leikkeihinsä. Miikkis taas haluaa tarkistaa näätähuoneen tyttöjen jemmojen varalta.


Klo 10.12 tytöt jatkavat leikkejään, ja Miikkis siirtyy muihin huoneisiin tarkistamaan, onko tytöillä parempia namijemmoja muualla. Sen jälkeen näädät jäävät touhuilemaan hetkeksi keskenään, kun siirryn hoitamaan koneella muutamia ilmoittautumisjuttuja.


Klo 12.59 päivän ensimmäinen pyykkikoneellinen on valmis. Nukkasihti oli päässyt hieman tukkoon, ja sen myötä osa nukista oli jäänyt pyörimään huuhteluveden kanssa koneeseen, ja tarttunut kiinni näätäpyykkeihin. Onneksi ne irtosivat suhteellisen helposti nukkaharjalla, niin sai pedit taas siisteiksi ja käyttökuntoon. Nukkasihdin puhdistuksen jälkeen lähtee pyörimään lisää näätäpyykkiä.


Klo 15.23 olemme siirtyneet Jussin kanssa uudelleen järjestelemään joitain matelijaterraarioita. Lysti ja Justiina auttavat vuoroon minua herppihuoneen puolella, Nutella taas päättää auttaa Jussia pestyjen matelijatarvikkeiden kuivaamisessa kylpyhuoneessa.


Klo 16.15 herppihommien lomassa vaihtelimme Sariannan kanssa viestejä ja keskustelimme Nutskun tiineyden tilasta ja tulevan pentulan portista. Sovimme lähtevämme yhdessä syömään, joten näädät joutuivat siksi aikaa taas omaan huoneeseensa.

Ruuan jälkeen päätimme jatkaa iltaa Nutskun masun tutkailulla ja leffalla, joten palasimme kotiin porukalla. Klo 18.57 leikittiin arvausleikkiä pentu vai munuainen. Sijainnin perusteella munuainen vaikuttaisi ehkä epätodennäköisemmältä, mutta tulevat viikot näyttävät, miten homma etenee.


Leffaseuraksi pääsivät luonnollisesti kaikki kotona olevat leffasta kiinnostuneet, ja Huisku ja Lysti viihtyivätkin molemmat pätkän matkaa seuroissa. Klo 21.01 Lysti nukahti ensin Jussin ja sitten minun syliini pidemmäksikin tuokioksi. Pääsin taas kunnolla nuuhkuttamaan pientä unista hilleriä. Muut neideistä touhuilivat omiaan ja pitävät päikkärinkiä kylppärissä.


Leffan jälkeen oli vuorossa kanin pilkkominen iltapalaksi, ja näätien palauttaminen yöpuulle näätähuoneeseen. Iltapalan jälkeen oli vuorossa vielä pissa-alustojen vaihto ennen omaa yöpuulle siirtymistä. Seuraavana aamuna kun on vuorossa taas töihin lähtö.

2 kommenttia:

 1. Kiitos kuvapäivityksen toteuttamisesta <3
  Pidän peukkuja että munuaiset häviää ja pennut voittaa tämän "taistelun" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä <3 Sunnuntain jälkeen Nutellalle on ilmaantunut kolmas selvä "munuainen" ja neljäs todennäköinen, eli kyllä se alkaisi nyt näyttää siltä, että pentuja olisi tulossa. Etenkin kun kuplat ovat selvästi enemmän mahan puolella ja alempana mitä munuaisten tulisi olla. Eli jos mitään yllättävää ei ilmaannu, Nutella muuttaa ensiviikon lopulla Sariannan luo valmistautumaan synnytykseen.

   Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI