Ensimmäinen synttäripala synttäriputkeen

torstai 28. maaliskuuta 2019

Flunssa ja sitä seurannut nielutulehdus pitivät minut aika hyvin poissa pelistä vielä alkuviikonkin. Eilen pääsin palaamaan töihin, ja takaisin arkeen taas muutenkin. Ja eilen töiden jälkeen uskaltauduin hakemaan myös ensimmäisen synttäripalan synttäriputkeen. Mallun palan. Nyt kun näyttäisi siitä, että Nutellan pesästä löytyisi yksi poika ja neljä tyttöä, ja sen myötä alkaa näyttää siltä, että ehkä mekin saamme 7,5 viikon päästä hakea kotiin seitsemännen prinsessamme. Toki tämä ensimmäinen viikko on pentujen kanssa aina se kriittisin, mutta ainakin tähän asti kaikki pennut ovat pysyneet menossa mukana ja saaneet koko ajan lisää painoa, eli sen puolesta näyttää hyvältä. Sariannan kanssa on ollut vähän puhetta, että Mallukin saattaisi tulla meille sijoitukseen, joten se kuka kolmesta hännällisesti ppk pastellineidistä muuttaa meille selviää kunhan neidit vielä vähän kasvavat, ja Sarianna pystyy niitä paremmin vertailemaan. Tällähetkellä kun porukasta erottuvat lähinnä ainoa poju ja neiti Töpö.

Nutellan viisikko maanantaina
Sunnuntaina muksuilla onkin sitten 1vk synttärit, ja niitä olisi tarkoitus käydä viikonloppuna kameran kanssa juhlistamassa. Tällähetkellä itsellä uusin kuva pienistä on Sariannan maanantaina laittama yhteiskuva. Pääsin kyllä tiistaina moikkaamaan pieniä, mutta minulla kävi kunnon bloggaajakämmi, enkä muistanut ottaa yhtään kuvia pienistä. Ajatuksen taso kun oli muutenkin luokkaa "että katokatokato pienet on tisulla ja piippaa awwwws". Mutta kuvia on tulossa.

Ennen lisäkuvia lienee kuitenkin syytä varoittaa, että nämä söpöläiset on kaikki jo varattu. Eli kuvien mahdollisesti levittämään pentukuumeeseen on etsittävä hoitoa muualta. Ei kyllä välttämättä kauhean kaukaa, sillä Sariannalle on mahdollisesti tulossa tänä keväänä toinenkin pentue, johon voi vielä ehkä mahtua pentujonoon. Mutta siitä voi halutessaan kysellä Sariannalta suoraan minun keskittyessä tämän varoituksen jälkeen puhtaaseen pentuspämmiin.

Tänään tuli myös aloitettua autokoulun ajotunnit, ja tavoitteena olisi että TammerFerretiin mennessä kortti olisi jo hyppysissä. Päätettyäni suorittaa autokoulun automaattivaihteisella autolla, tavoite voi jopa minun kohdallani olla semirealistinen.

Ja siitä putkesta... Mallu sai T-putken

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI