Nutellan pennut 1vk

sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Tänään Nutellan vauvat täyttivät kokonaisen viikon. Sen kunniaksi laitettiin sitten pystyyn pienet kuvaukset, ja otettiin vauvoista ensimmäiset yksilökuvat. Sen myötä kolme hännällistä pastellityttöäkin saivat värimerkit, jotta ne on helpompi erottaa toisistaan. Tähän asti Sariannakin kun on tyytynyt seuraamaan, että kaikille pennuille tulee massaa lisää, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa lähestyä sekin, että Sariannan pitäisi alkaa tehdä päätöksiä kuka pennuista on kenenkin. Tällähetkellä näyttää siltä, että neiti Häntämerkistä tai Takajalkamerkistä saattaisi tulla meidän Mallu. Neitien väliset erot ovat kuitenkin vielä sen verran pieniä, että lopullinen valinta on vielä vaiheessa. Melkein kaikilta vauvoilta löytyy jo nimetkin, mutta niiden julkistamisen kanssa Sarianna odottelee vielä sitä, että jako on selvä.

Koko viisikko 1vk
Nutella on vieläkin hyvin tarkka pennuistaan, mutta pahin vahtiminen on ehkä alkanut jo vähän väistyä. Vieläkin katsoimme kuitenkin paremmaksi houkutella neidin pois pesästä siksi aikaa, kun kävimme hakemassa pennut punnittaviksi ja kuvattaviksi. Siitä Nutellalla alkoikin sitten kauhea hakeminen, missä pennut piippaavat. On kuitenkin selvästi yksi asia, mitä ei tunnollinen emokaan voi vastustaa - nimittäin lohitahna. Siinä kohtaa kun Sarianna kaivoi tuubin harhautukseksi minun palauttaessa pennut pesään, se kiire hävisikin heti. Että kyllä nyt viikon vanhat vielä pari minuuttia pärjää, kun äidillä on vähän kiireitä. Vasta kun tuubi otettiin pois ja laitettiin kiinni, Nutella muisti mitä oli tekemässä ennen tuubin ilmestymistä, ja kipitti äkkiä pesälle peittelemään muksut paremmin ja imetyshommiin.

Töpö, ppk pastelli naaras 27g
Ruger Hauer, ppk pastelli uros, joka jää Sariannalle kotiin 33g
Häntämerkki, ppk pastelli naaras 30g
Etutassumerkki, pk? pastelli naaras 27g
Takatassumerkki, ppk pastelli naaras 30g
Pennut olivat kasvaneet alkuviikosta taas ihan valtavasti ja turkkikin pörhistynyt, mikä teki vauvoista entistäkin samettisempia. Nyt tyypeillä oli painoa jo 27-33 grammaa, eli ne ovat miltei kolminkertaistaneet painonsa kuluneen viikon aikana.

2 kommenttia:

  1. Voi että nuo on suloisia <3. Ja valtavat määrät nuo pienet kyllä kasvavat näin alussa :O. Hienoa että emolla ja pennuilla on kaikki hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kasvutahti on kyllä ihan uskomaton! Sariannan pojallekin on tullut sunnuntain jälkeen jo melkein 20 grammaa painoa lisää :D

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI