Flunssaa ja odottelua

lauantai 23. maaliskuuta 2019

Nutella vietiin viikko sitten perjantaina Sariannan luo valmistautumaan synnytykseen. Sieltä onkin tullut sen jälkeen säännöllisesti kuva- ja videopäivityksiä neidin kuulumisista. Tiistaina meidän oli tarkoitus käydä neitiä moikkaamassakin, mutta alkuviikosta alkaneen flunssan myötä katsoimme paremmaksi, että emme ota sitä riskiä, että käymme tartuttamassa Sariannan tai pahimmassa tapauksessa Nutellan juuri vähän ennen synnytystä. Itselläni kun ei ole kuitenkaan mitään syytä olla uskomatta, etteikö Nutella pärjäisi Sariannan luona hyvin ilman minuakin.

Nutella sai pentulaansa mukaan tutun pedin ja omia tuttuja vilttejä
Flunssan myötä tämä viikko on otettu on otettu muutenkin rauhallisesti. Töissä jaksoin käydä maanantaista torstaihin, mutta torstain ja perjantain välillä vointi laski sen verran, että oli pakko ilmoittaa töihin, ettei minusta ole nyt varastohommiin edes kunnolla lääkittynä. Eikä oikein mihinkään muihinkaan hommiin, vaan eilinen meni muutamaa illalla pelattua lautapeliä lukuunottamatta joko sängyn, sohvan tai kylpyammeen pohjalla lojuen. Ja harmitellen sitä, että flunssan eteneminen tähän pisteeseen tarkoittaa sitä, että mikäli Nutskun pennut syntyvät laskettuun aikaan, uskallan ehkä kasvosuojan ja käsidesin turvin mennä katsomaan niitä, mutta en halua ottaa riskiä koskemalla niihin tai Nutellaan. Olkootkin että moni lähde on sitä mieltä, että vain influenssa tarttuu, mutta kun osa lähteistä sanoo toista, niin mielestäni riskit ovat turhan isot etuihin nähden.

Kotoillessa on ollut hyvin aikaa aloittaa mökin maalaus. Näätähuoneen suursiivous taas odottaa yhä.
Samasta syystä olen nyt pitänyt kotona olevien näätienkin pussailun ja kasanukkumisen niiden kanssa minimissä, vaikka muuten olen kyllä leikkinyt ja touhuillut niiden kanssa, ja aloittanut herppihuoneeseessa toisen mökin maalausprojektin. Mutta kun olo on valmiiksi moukarilla lyöty, niin en haluaisi tähän päälle vielä viittä lääkittävää ja sitä huolta mitä tulee, kun rakkailla on paha olla. Sitä kun tietää useamman tutun, jotka ovat joutuneet käymään läpi koko laumaan iskeneen flunssan/influenssan, ja niinkin pienelle eläimelle kuin fretille se voi olla aika kova koettelemus.

Eilen tuli sitten Sariannalta viesti, että Nutellan limatulppa on lähtenyt liikkeelle. Eli sekin viittaa siihen, että jokin on käynnistymässä, ja on hyvin mahdollista, että tänään tai huomenna saadaan pentu-uutisia. Nutellan laskettuaika on astutusten perusteella 23.-26.3. Jussikin oli jo aamulla pompata ilmaan, kun kerroin hänelle, että ainakaan Sariannan mennessä nukkumaan pennut eivät olleet vielä syntyneet, mutta hän kuuli vahingossa, että pennut ovat syntyneet. Ikäänkuin hän olisi siinä tapauksessa saanut nukkua rauhassa. Eli täällä ollaan kyllä molemmat hyvin odottavissa tunnelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI