lauantai 10. marraskuuta 2018

Ei ole helppoa olla suosittu

Huisku on ollut melkein tulostaan asti meidän lauman diblomaatti. Nuoresta iästään huolimatta Huisku on ihan äärettömän rauhallinen fretti, joka on tehnyt siitä erittäin helposti lähestyttävän niin muille näädille kuin ihmisillekin. Kyllä Huiskukin joskus harvakseltaan hepuloi, mutta silloinkin sen on välillä vaikeaa pysyä muun nuoriso-osaston tahdissa. Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että Huisku on oikein mieluisa leikkikaveri kaikille lauman näädistä, ja sitä haastavat välillä mukaan niin junnut kuin mummotkin. Ja kyllähän Huisku sitten monesti lähtee mukaan, kun kerran kysytään.

Huisku on vähän erilainen nuori (ja ehdottomasti isin tyttö!)
Huisku on kuitenkin tehnyt meidän taloudessa tutuksi käsitteen laiska leikki. Sillä eihän elämästä noin suosittuna kaverina tulisi mitään, jos sitä heittäisi jokaisen kanssa turbopainiksi, niinkuin Lysti, Mitella ja Nutella tekevät. Sen sijaan Huisku usein leikkii samalla tavalla kuin kerjää huomiota - maaten selällään. Välillä Nutellan kanssa matsiakin ottaessa Huisku makoilee lattialla Nutellan pomppiessa kovaa kyytiä edestakaisin sen yli, ja aina pennun ylittäessä Huiskua, tai ainakin välillä, Huisku sitten lätkäisee tassulla ja pentu vetää siitä innostuneena pari ekstrakierrosta makuuhuoneen ympäri. Nutella sinkoilee ja putputtaa, ja Huisku haukottelee ja kääntää kylkeä, mutta leikki toimii.

Tänään puolestaan Justiinaa painitutti kovasti, ja se kävi haastamaan maton alla torkkunutta Huiskua mukaan matsiin. Huisku selvästi ilahtui kaverin kutsusta, ja se lähtikin mukaan leikkiin - ainakin jossain määrin. Huisku heilutti maton alla tyytyväisesti häntää ja antoi Justiinan leikkihyökkäillä ja tehdä painiliikkeitä, vaikkei jaksanutkaan itse maton alta sen kummemmin poistua. Vähän aikaa parivaljakko siinä sitten touhusikin keskenään, kunnes Justiina bongasi Mitellan, ja lähti ehdottomaan vähän menevämpää ottelua. Huisku jatkoi puolestaan tyytyväisenä torkkuja.

Hetken päästä Huisku vaihtoi sitten keittiön maton alta makuuhuoneeseen sänkyyn, ja sielä olikin heti seuraava ottelupyyntö edessä. Nutella kaipasi tuplasuklaa painia, ja mikä olisikaan sänkyä parempi painitatami! Hetki siinä vedettiinkin ihan kunnon painotteita, mutta sitten Huisku totesi sählänneensä jo tarpeeksi, ja heitti pitkäkseen. Se ei kuitenkaan hidastanut Nutellan leikkiä juurikaan, vaan niin kauan kuin Huisku vähän suostui kääntämään kylkeä ja ottamaan tassuilla tai hampailla kiinni, pentu pyöri ja putputti onnessaan Huiskun ympärillä, kun leikkiseura oli niin kiva. Eikä se taas tuntunut Huiskuakaan sen kummemmin haittaavan, Huisku kun pitää pennusta kovin.

 Tämänpäiväisiä leikkejä

2 kommenttia:

  1. Ihanat . :D . Viisas pääsee vähemmällä, käviskö se tähän ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai pampulat. En tiedä voiko Huiskua sanoa meidän fiksuimmaksi neidiksi, mutta ainakin äärettömän sydämellinen ja kiltti se on <3

      Poista