tiistai 13. marraskuuta 2018

Nutellan sulho

Sarianna laittoi nyt ensikevään ensimmäisen pentuesuunnitelmansa julki, eli ellei isompia ylläreitä ilmaannu, lähtee hän ensikeväänä yrittämään perheenlisäystä Nutellalle ja Herra Rapuselle. Herra Rapunen, eli virallisemmin Nightshade's Super Trooper, on Eetun ja Sansan poika Riikan tämän vuoden pentueesta. Pentueeseen on odotettavissa pastelleja pentuja puolipitkä- ja pitkäkarvaisina. Ja vaikka minulle on kovasti vakuutettu, ettei suklaa x albiino pentueesta pitäisi tulla ulos muuta kuin pastellia, toivon näin julkisesti salaa, että Nutella silti yllättäisi minut pienellä albiinotytöllä.


Jos joku on siis iskenyt silmänsä meidän suklaapyörremyrskyyn, Sariannalta voi kysellä paikkaa pentujonossa. Itselleni olen jo varannut paikan pentuboksista lihavellisten pikkupiranjojen lastenvahtina ja hovisiivojana. Nyt pitää vain pitää peukut pystyssä, että kaikki etenisi suunnitellusti.

Pentukauden alkua odotellessa on nyt myös varattu Nutellalle ja parille muulle meidän neidille aika BAER -kuulotestaukseen joulukuun alkuun. Nutellan osalta testi on osa neidin jalostuskelpoisuuden arviointia, Huiskun ja Mitellan kohdalla enemmän omaa uteliaisuutta. Nutella sulho Rapunen kävi testissä jo aiemmin, ja sai puhtaat paperit kuulon osalta. 

Sariannan kasvatuksen kotisivu löytyy täältä: Sotanssin -fretit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti