sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Pinkit parvekuvaukset

Siitä lähtien kun löysin Prismasta näätähuoneen pinkin tekstitaulun, olen halunnut järkätä tytöille kuvaukset sen kanssa, että välillä saisi neitien nimetkin kunnolla kuviin. Etenkin kun kesällä meille eksyi tekstitauluun aika passelisti sopiva vilttikin. Päivät ovat kuitenkin lyhyitä, eivätkä viikot juuri sen pidempiä, joten kuvaukset ovat venähtäneet. Mutta tänään meillä oli vihdoin aamusta sen verran aikaa, että saimme taas muutettua parvekkeen studioksi, ja kaivettua järkkärin esille. Kameraa kyllä käytteli yhä Jussi, vaikka minulla on ollut jo vuoden verran vakaa aikomus opetella sen käyttöä.

Mutta tämän pidemmittä puheitta, tällaisena meidän neitiosasto taltioitui tänään kameraan (Miikkistä harvemmin tulee napattua kotistudioon, sillä poika ei touhusta juuri välitä. Tytöt sen sijaan olisivat välillä liiankin innoissaan rekvisiitoista ja kamerasta pysyäkseen paikoillaan):


8 kommenttia:

 1. Kerrankin Nutellasta tarkka kuva, mutta sitten nimitaulu ottaa ja menee epäselväksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerakaan ei pysty ihmeisiin niissä nanosekunneissa, mitä pikkuneiti on paikoillaan :D Kummasti tästä neidistä otettiin taas eniten kuvia, ja valtaosa meni suoraan poistoon. Mutta jotenkin neidistä on silti tuurilla saatu napattua jo muutamia suht edustavia otoksia kaverinkin kasvatussivuille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä kivat, vaikka osalla malleista meinasikin iskeä kuvaushepulit :D

   Poista
 3. Oikein koulukuvauksissa käyty ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä välillä. Vaikka odotan silti yhä sitä, että saisi uusimmat tulokkaat myös Eläinten koulukuvauksen Jennin kuvattaviksi, kun Justiina ja Nutsku eivät ole vielä päässeet, kun Eläinten koulukuvaus on pitänyt pientä taukoa.

   Poista
 4. Ihanat kuvat :) Paljon maksoi prismassa toi kyltti? Oon ettiny samanlaista, mutta oon löytäny vaan hirveen isoja, jotka maksaa sen 40e :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pinkki kyltti oli muistaakseni normaalihintaisena alle kaksikymppiä, ja kun löysin sen alennuksesta hintaa jäi vain reilu kymppi. Tuon pinkin lisäksi noita oli silloin myös vähän tuota isompa harmaita, jolla hintaa oli muistaakseni joku vähän alle 25€

   Poista