Hiljaiseloa

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Mitella viihdytti itseään nenäliinoilla
Jos viime postaus venyi, koska oli tapahtunut vaikka ja mitä, viime postauksen jälkeen ei ole
tapahtunut juurikaan mitään. Kuume pysyi koholla useamman päivän, ja sen myötä minä en ollut koholla sen enempää mitä oli pakko. Muutamana päivänä koitti vähän siivoilla, mutta muuten kaikki on ollut enempi Jussin varassa.

Vasta tänään on ollut ensimmäinen normaalimpi päivä ja sitä sai hoidettua joitain rästissä olleita juttuja pois alta, kuten putsattua kunnolla kaikki vessalaatikot ja kiinnitettyä kunniakirjat seinään. Jussi kun on ollut alusta asti sitä mieltä, että haluaa ne kunnolla esille, mutta tähän asti on arvottu paikan kanssa. Nyt päätettiin laittaa ne riviksi katonrajaan. Kehyksiksi haettiin perusmustat Ikeasta. Ovat sitten sellaiset, että niitä saa helposti lisääkin, jos kunniakirjoja jostain vielä ilmaantuu.

Mummuskat pitävät taukoa pennusta
Flunssasta huolimatta Mitellan kanssa on pidetty treenit käynnissä. Tyttöä pyritään käsittelemään joka päivä mahdollisimman moneen otteeseen erilaisissa tilanteissa. Eilen käytiin tytön kanssa ihmettelemässä jo vähän pihassakin. Samalla huomattiin myös pientä tarvetta varustuksen päivittämiseen: Mitellan mukana tulleet valjaat kun ovat jo nyt tytölle liian pienet. Mutta lainattiin sitten Esteriltä. Tänään vähän pestiin tyttöä, kun se oli sotkenut peppunsa pissiin. Jussia vähän jännitti, kun oltiin Jussin asunnolla ja hanskat olivat minun luonani, mutta Mitella ei edes koitttanut näykkiä tai rimpuilla pesutilanteessa. Kaikenkaikkiaan tuntuu, että Mitellan käsiteltävyys on kehittynyt jo parissa viikossa ihan valtavasti.

Flunssan helpotuttua käytiin myös hautaamassa yksi käärmeistä. Menetimme Saagan noin viikko sitten, ja siitä lähtien se on odottanut hautaamista pakkasessa. Nyt se sai viimeisen paikan lähimetsästä. Saaga oli viime aikoina laihtunut hirveästi ja alkanut oksennella, mistä johtuen sen kanssa oli pari viikkoa sitten käyty Rauliolla tutkittuttamassa se ja otattamassa näyte kryptotestiä varten. Kryptotesti tuli takaisin negatiivisenä, mutta jokin muu oli sitten vetänyt tytön yleiskunnon niin alas, ettei se enää toipunut.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI