Kuluseuranta 2016: heinäkuun yhteenveto

maanantai 1. elokuuta 2016

Taas on yksi kuukausi saatu päätökseen ja kuukauden kulut laskettua. Kuluseuranta hoituukin jo melko rutiinilla, joskin olen huomannut, että nyt kun ostokset kirjaa kategorioittain, voi joskus olla jo loppukuusta vaikea muistaa mitä tarkalleen tulikaan ostaneeksi. Niinpä itsellä on harkinnassa tuotekohtainen listaus, mikäli kuluseurantaa jatkaa vielä ensivuonna.

Heinäkuussa ehdottomasti eniten rahaa meni eläinlääkäriin käsittäen Snurren, Esterin ja Mihailin rokotukset ja loishäädöt, sekä Esterin poskihampaiden poiston.  Tässä kuussa tuo summa tullaan vielä ylittämään, kun Esterillä on keskiviikkona kulmahampaanpoistoleikkaus, jonka lisäksi Mitella pitää käydä rokottamassa ja siruttamassa.

...sen pennun nouto kun on nyt sovittu lauantaille, ja pennulle päätetty kutsumanimeksi Mitella.

5 yötä siihen, kun haetaan tämä riiwiö kotiin.
Toiseksi isoin rahareikä oli tarvikkeet ja virikepuoli. Sorruin hankkimaan Faunattaresta herätehankintana viilennysalustan, joka taitaa olla enemmän Jussin kuin nääppien mieleen. Etenkin kun se koirille suunnattuna on turhan iso nääppien boksiinkaan. Zooplussalta taas tuli tilattua Snurrelle uusi kantokoppa ja kiva tunneliverkostovirike (tietenkin neljän settinä - mutta Jussi maksoi tästä puolet). Boksihankinnalle koki taas tarvetta, kun Snurre kun ei tykkää yhtään että se jumitetaan boksiin ja sille koettaa etsiä mallia, johon se ei saisi telottua hampaitaan tai itseään koittaessaan päästä pois. Meillä onkin ehtinyt olla jo testissä sellainen liuta erilaisia bokseja, että ajattelin kirjoittaa niistä joku päivä kokonaan oman postauksensa.

Kokonaisuudessaan rahaa kului 308,42 euroa. Toivottavasti summaa saisi taas tässä kuussa tulevan piikin jälkeen painumaan selvästi alaspäin.

Heinäkuu

 Ruokakustannukset
-ötökät: 5,00€
-lihat:-
-kuiva-/purkkiruuat:-
-kasvikset: 4,25€
-namit: 3,99€
-lisäravinteet:-
-fisuille:-

Hygieniakulut
-kissanhiekka: -
-talouspaperi:-
-siivoustuotteet: 11,90€

Eläinlääkäri/lääkintäkulut: 179,00€

Tarvikkeet
-nääpille: 66,29€
-kaloille:-

Lelut: 37,99€

Näyttelyt
-bensakulut:-
-arvat:-
-ilmoittautumismaksut:-

Eläimet:-

Yht. 308,42€

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI