Asunnon tavaramäärä, osa 3

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

En saanut vieläkään aikaiseksi käydä vaatehuoneen kimppuun, jossa itselläni on varmasti eniten tavaraa suhteutettuna tilaan. Niinpä päätin tänään aamupäivän kunniaksi laskea kaikki loput tavarat, joiden paikka on vaatehuoneen ulkopuolella, eli tavarat jotka sijaitsevat kellarissa, eteisessä ja pyörävarastossa. Pyörätarvikkeet oli minusta jostain syystä kaikkein loogisinta laskea yhtenä kokonaisuutena, vaikka en säilytäkään ihan kaikkia niitä samassa paikassa. Kai tätäkin voi kuitenkin pitää eräänlaisena erävoittona, että kellarista on tullut paikka, jonka laskeminen on helppoa, koska kaikki tavarat mahtuvat muutamalle hyllylle ja pariin laatikkoon. Tähän vaikuttaa kyllä vahvasti se, ettei maapohjaisessa kellarissa voi säilyttää mitään kauhean herkkää tai tärkeää, koska riski tavaroiden homehtumiseen tai ruostumiseen on niin suuri. Samalla sitä kuitenkin huomasi, että vaikka kellarissa on tavaraa vain vähän, on sielä silti muutamia esineitä, jotka ovat niin harvoin käytössä, että niistä voisi ehkä yhtä hyvin luopua. Esimerkiksi nokkakärry on ollut käytössä vain osassa muutoissa, ja niissäkin se olisi varmasti ollut lainattavissa muuttofirmoilta.
Tässä kohtaa myönnän kyllä hieman oikoneeni ja laskeneeni halloweenlaatikon vain yhdeksi. Tähän vaikutti se käytännön sanelema seikka, ettei kyseisen laatikon laskeminen olisi onnistunut tuomatta sitä ylös, sillä kellari ei ole työskentely-ympäristönä maailman paras. Aiemmin mainitun maapohjan lisäksi se kun on lisäksi matala, eikä kopissani ole ollenkaan valoa, vaan tarvitsen sielä käydessäni mukaan joko taskulampun tai kynttilöitä. Halloweenlaatikko sisältää mm. Erilaisia mustia kankaita, joita en halua kosketuksiin kellarin maapohjan kanssa kannettuani sieltä viime kesänä ison kasan edellisten asukkaiden jättämiä homeisia ja puhkiruostuneita aarteita. Kausikoristeiden tarkempi laskeminen saa siis odottaa myöhempään, ehkä jopa loppuvuoteen, jolloin mahdolliset ylimääräiset halloween- ja joulukoristeet saisi lahjoitettua suoraan jollekin käyttöön (mitä tarkemmin tavaroita käy läpi, sitä useammin osa niistä eksyy aina kirppislaatikon puolelle. Halloweenlaatikon kävin kyllä melko tarkkaan läpi viimevuonna, kun laatikko oli alkanut kärsiä kosteudesta ja jouduin korvaamaan sen muovilaatikolla).

Kellari:
2 maalipurkkia
1 silikonituubi
1 silikonipistooli
2 ulkopeliä
1 saha
1 halloweenlaatikko
2 tyhjää muovilaatikkoa
1 pressu
1 makuualusta
1 pallogrilli
1 sankogrilli
1 pss hiiliä
1 plo sytytysnestettä
1 pss teltanvaarnoja
4 teleskooppimakkaratikkua
(Sekalaisia laudan ja laminaatinkappaleita aiemmilta asukkailta, jotka jätin vielä paikoilleen katon rajaan viimeksi kellaria raivatessa)
Pyörävarasto (+muut pyöräilyvarusteet):
2 polkupyörää (työmatka ja lenkki käytössä oleva maastopyörä sekä vara- ja kesäpyöränä toimiva vaihteeton kaupunkipyörä)
2 pyöränlukkoa
1 irtolokasuojat
1 talvirenkaat
1 lamppu
1 juomapulloteline
1 juomapullo
1 kypärä
1 peräkärry
2 kiinnikettä peräkärrylle
1 ketjuöljy
Eteinen:
1 talvisaapikkaat
1 nahkasaappaat
1 bootsit
1 crocksit
1 ohuempi takki
1 untuvatakki
1 poncho
2 pipoa (ohuempi ja paksumpi)
1 nahkahanskat
1 toppahanskat
1 lapaset
1 kynsikkäät
1 kaulahuivi
1 työhanskat
1 sadeviitta
1 sateenvarjo
1 Mihailin fleksi
1 Mihailin valjaat

Tavaroiden yhteenlaskemisen olen jo nakittanut Jussille, sitten kun sinne asti päästään ;) Eilen Jussi kyseli, olenko ottanut laskuissani huomioon väliaikaisasukin tavarat, kun hän oli bongannut listalta yhden lainapelinkin. Jotenkaan se ei kuitenkaan tuntunut asiaankuuluvalta, koska Putti ei missään vaiheessa tullut tänne pidempiaikaiseksi asukiksi, vaan odottamaan testituloksia ja niitä seuraavia päätöksiä. Testitulos tuli Putin osalta takaisin negatiivisena, ja asiaa hetken mietittyään Jussi päätti eilen hakea pojan takaisin kotiin. Kryptoloistestin kohdalla negatiivinen tulos ei ole koskaan varma tae siitä, ettei eläin olisi saanut tartuntaa, mutta nyt pojan tarkkailu jatkuu sitten kotiloissa. Nyt sitten vain toivotaan, että sen kohdalla selvittiin säikähdyksellä eikä se ala missään kohtaan oireilla. Tähän on onneksi hyvät mahdollisuudet, sillä Putti ei ehtinyt olla kauaa samassa asunnossa krypton takia lopetutun käärmeen kanssa eikä ollut sieläkään suorassa kosketuksessa siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI