Mintun eläinlääkärireissu

keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

En voi väittää olevani kauhean yllättynyt, että Mintun korvista löytyi aika samaa settiä kuin Löllöllä. Mitä nyt Mintulla oli enemmän hiivaa ja vähemmän bakteereja ja tulehdussoluja. Eli tästä illasta alkaen meillä on nyt kotona kaksi läkittävää aamuin illoin. Täytyy alkaa säätämään aamuherätyksiä vähän aiemmaksi, että saadaan aamulääkkeet hoidettua ilman ylimääräistä stressiä.


Mintultakaan ei löytynyt korvapunkkeja, mutta koska Löllön erite oli niin tyypillisen korvapunkkieritteen näköistä ja oireet alkoivat kahdella kissalla lähes yhtäaikaa, ei korvapunkkeja voitu Roosan mielestä sulkea täysin poiskaan. Normaalioloissa hän suosittelisi tässä kohtaa loishäätöjen laittamista ihan varmuuden vuoksikin, että saa ne sitten ainakin poissuljettua. Nytkin hän alkuun mietti niitä, mutta koska meidän jengin kohdalla se tarkoittaisi sitä, että kerralla olisi loishäädettävä kaikki viisi kissaa ja seitsemän frettiä, hän antoi toiseksi vaihtoehdoksi että katsotaan ensin miten paikallishoito tehoaa, ja mietitään loishäätöä, jos ongelma ei poistu. Muistutin kuitenkin siinä kohtaa, että meille on tulossa kissabloggaajamiitti ensiviikon loppupuolella, että jos korvapunkit on hänen mielestään hyvä poissulkea, poissuljen ne mieluummin hyvissä ajoin ennen miittiä, kuin että katseltaisiin asiaa ensiviikolla lääkekuurien loputtua. Niinpä napattiin nyt Advocatet koko jengille.

Kotitehtäväksi sain kurkkia koko jengin korviin, näkyykö tai alkaako kellään muulla näkyä vastaavaa eritettä. Toivotaan nyt kuitenkin, ettei lääkerumbaan liity enää lisää kavereita.  

4 kommenttia:

 1. Siinäpä onkin puuhaa , kun kaikki tuskin jonossa odottavat kiltisti vuoroansa hoitoon 🙀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kaikki muut olisivat hyvin jonossa, paitsi Minttu :D Eilen illalla Löllöä lääkitessä Ainosta, Maunosta ja Rutusta oli ihan epäreilua, kun Löllö sai selvästi jotain ekstraa, mitä muut eivät, ja eihän sellainen sovi. Minttu selvästi aavisti mitä on tulossa, kun se pysytteli jonosta kaukana, että pitäköön Löllö vain kaikki tämmöiset ekstrahuomiot itsellään.

   Poista
 2. Huh huh ihan muutama lääkittävä😳Toivottavasti muille ei tulisi💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tarkoitan tolla "muutama" sanalla että paljon:)

   Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI