Justiina tuli taloon

maanantai 22. tammikuuta 2018

Nyt meillä eletään jänniä päiviä. Eilen meille saapui pieni vaalea pikinokka, ja mikäli saadaan neiti osaksi meidän laumaa, tyttö jää asumaan meille pysyvästi. Justiina (viralliselta nimeltään Bullberg Geisha) onnistui varastamaan sydämeni heti tummine silmineen ja näätäpusuineen, eli nyt pitäisi saada vielä näädät vakuuttumaan toisistaan. Justiinaa meidän lauma vielä jännittää, ja se pyrkii muiden lähestyessä tekemään itsestään mahdollisimman ison ja uhkaavan pörhistämällä turkkiaan ja kiljumalla lähestyvien näätien korviin. Siinä suhteessa Justiina muistuttaa paljon Snurrea nuorempana.


Talouden junnuosasto on tulokkaasta ihan ihastuksissaan, mikä ei auta asiaa yhtään. Kolme hyppivää, pomppivaa ja putputtavaa superpalloa tahtoo olla Justiinalle vähän liikaa, vaikka nuoriso haluaisi vain leikkiä. Niinpä tänään päätettiin rauhoittaa tilannetta, ja vapautettiin nuoriso omiin leikkeihinsä, ja annettiin näätähuone mummuosaston käyttöön. Snurre ja Esteri eivät samaan tapaan tuo itseään liki ja haasta painimatsiin, joten päätimme antaa Justiinan tutustua ensin niihin. Edetään siitä sitten pikkuhiljaa muuhun laumaan ja koko asuntoon, kun Justiina saa ensin jotain kuvaa siitä, mihin on oikein päätynyt.


Justiina on ottanut kantoboksinsa tukikohdakseen, johon on aina hyvä vetäytyä ja josta käsin voi tarkastella ympäristöä. Sen viereen neidille on sitten laitettu oma nappula- ja vesikuppi ja vessa. Saakoot neiti pitää sen tukikohtanaan niin kauan kuin kokee sitä tarvitsevansa. Tietenkin sitä toivoo, että neiti pääsisi lähitulevaisuudessa nauttimaan kasanukkumisesta ja uskaltautuisi ehkä kokeilemaan raakaruokaakin, mutta niiden kanssa ei pidetä kiirettä. Nyt vain pidetään kaikki peukut pystyssä, että totutus etenisi hyvin, ja että Justiinasta tulisi meidän talouden seitsemäs prinsessa.

Omasta tutusta pedistä on hyvä vahtia Huiskua
Työpäivän ajaksi Justiina sai perimmäisen näätähuoneen omaksi yksiökseen
Mitella ei ymmärrä, miksi se ei päässyt mummujen kanssa tutustumaan.
Mummuskakerho (Justiina on kyllä virallisesti veteraani vasta huhtikuussa)

4 kommenttia:

 1. Voi mitkä mummuskat! Mikä siinä onkaan, että mie niin hellyn noille mummeloille ja varsinkin Snurrelle. Se vaan on niin mummo, niin mummo.
  Miulta läksi mummokissa eli vanha kissaneiti kissojen taivaaseen tämän kuun alussa. Munuaiset sanoivat sopimuksen irti aika nopsasti ja mitään ei ollut tehtävissä. Sain kuitenkin viettää kaksi mahtavaa vuotta VKN:n kanssa.
  Ja ylihuomenna on jännä ilta, kun kissaherra 7 vee muuttaa luokseni. Kävin häntä eilen treffaamassa eikä tuo sylkenyt päälle eikä purrut - ehkä vähän jopa mielistyikin ...

  VastaaPoista
 2. Kirjoitettiin näemmä samaan aikaan. Osanotot vanhan neitikissan poismenosta vielä kerran! Nuo eivät ole ikinä helppoja paikkoja. Mutta onneksi pariinkin vuoteen mahtuu varmasti lukuisia hyviä muistoja. Miekin toivon, että saataisiin pitää Justiina luonamme ainakin sen aikaa, ellei pidemmänkin.

  Ihanaa että saat sitten uuden kissan taloon. Kaikkea hyvää alkavalle yhteiselle taipaleelle!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on kaunis pikinokka Justiina <3 Toivotaan että totutus sujuu ja saatte seitsemännen (!) ihanuuden laumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiina kyllä on oikea kaunotar <3 Tämä neiti olisi kyllä miunun puolestani niin tervetullut talouden seitsemänneksi prinsessaksi <3

   Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI