tiistai 26. joulukuuta 2017

Suuri joululahjapostaus

Tänä vuonna meillä on ollut niin kilttejä näätiä ja selvästi kiltti emäntäkin, että joululahjat tarvitsevat ihan oman postauksensa, koska muuten joulupostauksesta tulisi valtava. Ja koska mie taisin luvata, että joulukuussa rikotaan kaikki postausennätykset (se on tosin jo tehtykin). Tänä vuonna näädät saivat muistamisia seitsemältä ihmiseltä itseni lisäksi, joten paketteja kertyi useampia ja omistaja itki paikoin liikutuksesta, kun niin kivasti ja nätein sanoin meidän pieniä muistettiin. Ja kyllä sitä itsellekin tuli sitten pari hyvin näätämäistä lahjaa muiden pakettien ohella.

Näätien aaton lahjapino

Ennenkuin oli päästy edes aattoon asti, postiin ilmestyi mysteeripaketti. Kun sitä sitten kurkistelin, selvisi että se on meidän tytöille, ja sielä oli kaikkea ihanaa: riippari pesue-kuosilla, leikkitunneli, lohitahnaa ja suklaata omistajille. Paketissa ei ollut merkintää lähettäjästä, mutta postileima antoi vähän vihjettä, kuka tämä ihana tonttu saattaisi olla. Asia sai vahvistuksen, kun postissa tuli vielä eri kuoressa viisi lahjakorttia Vauhti-Raksuun. Vauhti-Raksussa lahjakortteihin oli eksynyt myös lahjoittajan nimi, ja olihan sitä pakko laittaa sitten suoratkin kiitokset Marille, kun tuollain joulun alla lämmöllä muisti ja itketti mitä ihanimmilla tavalla. Paketti lähti sitten kääreineen mukaan joulunviettoon Tampereelle, ja tytöt saivat sitä sitten aattona ihmetellä.

Postiin tullut mysteeripaketti
Aaton lähetessä Sarianna ja Kasperi poikkesivat käymään, ja heillä oli mukanaan ihana rapinapöllö tytöille. Juuri sellainen, jota olin useampaan kertaan liikkeissä hypistellyt raaskimatta hankkia. Sen ihanan tytöt saivatkin sitten Tamperereissulle mukaan. Siinä oli kyllä neideillä vähän ihmeteltävää, onko kyseessä lelu vai nukkupussi, kun unille vetäytyessä rapina alkoikin houkutella leikkiin.

Rapinapöllö
Ennen aattoa tuli myös Porin suunnalta postia, ja kuoressa oli Lystille jouluisen punaiset jouluvaljaat. Itsellä kun on ollut nyt pientä valjasihastusta ilmassa, eikä se ole selvästi jäänyt tytön kasvattajaltaan huomaamatta. Kun se lähti jo kesällä lipeämään siitä, että valjaat ovat käyttötavara, jota jokaiset tarvitsevat vain yhdet. Nyt on sitten jo kahdella tytöistä kivat talvivaljaat, ja eiköhän tyttöjen garderoobi tästä vielä kasva... Mutta pitäähän nyt neideillä olla.

Lystin uudet jouluvaljaat

Yhdeksi omaksi paketiksi tytöille olimme miettineet pientä kiipeilypuuta palkkiopisteillä Zooplussalta. Pisteitä oli kerätty jo monta kuukautta, ja tarvittava potti saatiin kasaan juuri pari viikkoa ennen joulua. Suureksi harmikseni palkkiokauppaa päivitettiin kuitenkin juuri päivä tai pari ennen kuin olimme tilaamassa joululahjaa, ja kiipeilypuu poistettiin palkkiovalikoimasta. Nähtyäni harmini Jussi lupasi tytöille toisenlaisen kiipeilypuun lahjaksi, ja lahjapuu tarttuikin matkaan Lemmikkiaseman joululahjavalvojaisista. Siitä huolimatta Zooplussastakin lähti tilaukseen muutama joululahja.  Miikkis sai pesuvaraksi kaksoiskappaleen rakastamastaan Coffee-pedistä, ja näätähuoneeseen tilattiin uuden kiipeilyynpuun kavereiksi patteripeti ja ikkunapeti, joista jälkimmäistä olin halunnut testata siitä asti kuin näin sen Tarun kissablogissa. Näistä muita kuin Coffee-petiä ei lähdetty laittamaan pakettiin, vaan ne viritettiin aatonaattona näätähuoneeseen.

Testitiimi tutustuu näätähuoneen joulu-uutuuksiin.
Uutuudet havaittiin varsin lokoisiksi
Silti niitä paketteja riitti laumalle vielä aatoksikin. Meiltä itseltä oli kaksi: Coffee-peti Miikkikselle ja Capitalista hankittu jouluinen leikkimatto ja yksi leluihuisku tytöille. Lisäksi Marin laittama paketti oli otettu mukaan, äitini muisti minun lapsia kolmella lahjalla ja sisko oli laittanut meidän perheen pakettiin lihanameja niin minulle, Jussille kuin näädillekin. Äidin laittamista paketeista paljastui juustoa Miikkikselle, laatikollinen lohitahnaa ja laatikollinen pissa-alustoja. Ja näätien saamien lahjojen lisäksi itse sain riistapuukon isompien ruokaeläinten paloitteluun sekä laukun koko lauman yhteispotretilla.

Näätien paketit saivat omat viralliset valvojansa
Jouluaattona paketeista paljastui kaikkea ihanaa ja käytännöllistä
Kyllä tällainen yltäkylläisyys ja muistamisten määrä veti aika hiljaiseksi. Etenkin kun kaikki olivat vielä sellaisia juttuja, jotka varmasti tulevat käyttöön ja joita varmasti menee. Kun sitten lisäksi tuli vielä lahjoja, jotka eivät liittyneet näätiin mitenkään, vaikka näissäkin olisi ollut enemmän kuin tarpeeksi. Mutta lisäksi pääsen muunmuassa laittamaan omaa selkääni kuosiin sarjakortilla hierojalle.

Nyt onkin sitten paikallaan lähettää vielä isot kiitokset kaikille koko meidän laumalta ihanista lahjoista!

Edit: Kotiuduttua muistin, että kyllähän niitä paketteja tuli yksi heti joulukuun alussakin, kun Tanja toi laumalle näyttelyyn tällaisen ihanan kilinälelun ja herkkuja <3
Virallisilla valvojilla oli pakettihomman aikaan jo aika väsy

Näätähuoneen uudet kalusteet löysivät paikkansa perimmäisestä näätähuoneesta
Jussin Eläinten koulukuvauksesta miulle tilaama olkalaukku <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat lahjat ja tuo laukku on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pääsee sit laukun ja korun myötä näädät vihdoin mukaan kaikkialle 😄

      Poista