tiistai 19. joulukuuta 2017

Luukku 19

Tämä luukku on omistettu viime hetken joululahjavinkille. Mikäli lähipiirissäsi on joku, joka rakastaa koruja, tai käyttää vaikka avaimenperiä tai avainkaulanauhaa, Pusselista ne saa tilattua ihanasti omalla kuvalla. Ei kyllä enää paketiksi kuusen alle, mutta Jutta on luvannut, että lahjakorttitilaukset ehtivät vielä kyllä, kunhan ne tilaa 21.12. iltaan mennessä.


Miksi tämä on sitten ajankohtainen juuri nyt? Joku ehkä muistaa messupostauksista pienen hehkutukseni siitä, että päädyin viimein toteuttamaan yhden pitkäaikaisemman haaveeni tilauskorun muodossa. Se koru saapui nyt, ja se on ihana: minun timanttinen jalokivikäätyni, jossa on kuvattuna kaikki minun arvokkaimmat aarteeni, eli oma lauma.

Messujen jälkeen minulla kesti vielä hetki viimeistellä tilaukseni, kun jäin miettimään kuvia ja taustavärejä kuviin. Lopulta päädyin valitsemaan jokaiselle näädälle sen taustavärin, joka sopi sen luonteeseen mielestäni parhaiten. Niin korusta tuli yhtä värikäs kuin tuo meidän laumakin on. Ja olihan korua tehdessä muitakin vaikeita päätöksiä, kuten näätien järjestys, kun kerrankin kaikkiin juttuihin pystyi vaikuttamaan itse.


Mikäli joku joululahjoista on siis vielä hankkimatta, tämä saa vahvan suositukseni. En myöskään pistäisi pahakseni, vaikka se olisi omassa paketissani: avainkaulanauhani rikkouduttuani minulla kun olisi mielessä toinenkin tilaustyö.

1 kommentti: