Muutoksia tulossa

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Istuimme vappupäivänä iltaa ystävien seurassa, ja puhe meni siihen, että ystäväni on luopumassa Turun asunnostaan. Olen aina tykännyt kyseisestä asunnosta, jonka lisäksi meillä on ollut jo jonkin aikaa asuntohaku päällä, joten pitihän sitä kysyä, voisiko hän vuokrata... Tällä hetkellä meillä kun ei olisi mahdollisuuksia kyseisen kokoista asuntoa ostaa. Asiaa pyöriteltiin hetki puolin ja toisin, ja seuraavana päivänä tehtiin suullinen vuokrasopimus. Kirjalliseen muotoon se vahvistetaan kun ystävä on seuraavan kerran Turussa.

Meille tulee siis muutto. Ja samalla kyseinen asunto tulee olemaan olemaan minun ja Jussin ensimmäinen yhteinen asunto. Tämä muutto tulee siis yhdistämään eläintarhamme saman katon alle. Onneksi uudessa asunnossa tulee olemaan paljon tilaa (103 neliötä, 5h+k+parveke), eli toisin kuin olimme pelänneet, ensimmäisessä yhteisessä kodissa ei tarvitse pelata tiukkaa terraariotetristä kaikkien eläinten mahduttamiseksi. Päinvastoin, meillä tulee jopa olemaan kokonaisia huoneita ilman yhtäkään häkkiä tai terraariota.


Näädätkin tulevat saamaan uudessa asunnossa oman huoneensa, jossa ne tulevat viettämään yöt ja työpäivät. Itselle tämä on pieni kulttuurishokki, mutta koska se helpottaa Jussin sopeutumista täysiaikaiseen näätäarkeen ja vuokranantajan huolta parketeista, koetan vain keskittyä tekemään huoneesta mahdollisimman kivan. Ja tosiasia kuitenkin on, että yksinollessaan nuo lähinnä nukkuvat. Ja tuleehan muuton myötä näätien temmellystila kotona ollessamme kasvamaan selvästi - ja laajenemaan aina parvekkeelle asti.

Nyt Jussilla on vielä käynnissä kevään pahin tenttiputki, eli isoimmat muuttotohinat hoidetaan vasta sen jälkeen loppukuusta. Nyt on lähinnä mietitty, mitä kaikkea sitä ennen pitää ehtiä hoitaa vakuutusten kilpailuttamisesta sähkösopimuksiin. Samalla olen myös laittanut muutamat tarjouspyynnöt isommasta akvaariosta, nyt kun akvaario täytyy joka tapauksessa tyhjentää ja kaikki kalat pyydystää. On sitten kasvaneella haarsniskamonniparvellakin enemmän tilaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI