Mittailuja uudella asunnolla

maanantai 22. toukokuuta 2017

Tänään käytiin taas katsomassa tulevaa kotia, tälläkertaa mittanauhan kanssa. Näätähuoneeksi on valikoitunut keittiön viereinen kaksiosainen tila, jossa on neliöitä yhteensä noin 12. Koska tila on jaettu kaapeilla kahteen osaan, on sen kuvaaminen todella hankalaa. Mutta huoneen väliseinää on tarkoitus hyödyntää asentamalla portti myös välikköön, niin että tila on tarvittaessa mahdollista jakaa helposti kahdeksi. Sariannan kuultua näätähuoneen seitsemästä pikkukaapista ja kolmesta isosta, hän ilmoitti miun juuri voittaneen V-S -frettien tavaroiden säilytysvastuun.

Näätien tilat keittiöstä katsottuna
Ensimmäinen välikkö
Taaempi tila
Myös parveketta zuumailtiin jo näätäperspektiivistä. Koska meillä on noita minityttöjä, pitää parvekkeen vedenpoistoaukkoon kehittää jotain verkkoa, ettei Snurre pääse livahtamaan. Jäätyämme asunnolle kahdestaan, ryömin myös mahallani pitkin keittiön lattioita tutkien taskulampulla sokkeleita. Ainakin näin etukäteistarkistuksen perusteella näädät pystyvät kyllä jemmautumaan sinne hyvin, mutta eivät telomaan itseään sielä tai karkaamaan rakenteiden sisään.


Parvekkeelta bongattu kolo
Kämppätarkistusta seurasi tuoreimmat Saksan kuulumiset. Huisku kasvaa kovaa vauhtia, ja nyt myös tytön silmienväri on vahvistunut: Huisku on sinisilmä niinkuin Ruut. Suomessa on niin tottunut standardisilmiin, että enhän minä ollut muistanut silmistä edes kysyä, ennenkuin Sarianna otti ne puheeksi. Mutta pienen alkuihmettelyn jälkeen ei sitä voinut kuin hymyillä meidän pienelle safiisilmälle. Olkoon sitten kunnolla hassu härpäkelapsi, meidän pieni liehuletti <3 

Meidän tuleva safiirisilmä <3

3 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana pikku neiti siellä kasvaa <3 Mikä tuo väritys on nimeltään, suklaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meidän tuleva neitokainen on juu väriltään suklaa :)

   Poista
 2. Tämä kämppä oli tähän tilanteeseen kyllä oikea lottovoitto :) Ja tässä on ihanan ruhtinaallisesti tilaa sekä kummankin nykyisille otuksille, että tuleville tulokkaille :)

  VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI