Mallun pennut 6 viikkoa

torstai 4. kesäkuuta 2020

Tiistaina tuli taas käytyä kuvaamassa Mallun minejä. Tälläkertaa jouduttiin kyllä luovuttamaan ryhmäkuvien osalta jo tässä kohtaa, sillä pennuilla oli sellainen meno päällä, että kun niitä koitti asetella riviin, kameralla ei ollut mitään mahdollisuuksia reagoida ennenkuin puolet pennuista oli kiitämässä kukin omaan suuntaansa. Mutta kiitos ihanan valoisan päivän, yksilökuvissa onnistuttiin sentään vielä ihan hyvin. Tiistaina tuli samalla nähtyä myös Näätänurkan bloggaajaa, joka oli Sotatanssin Trinidad Scorpionin eli Karin uuden kotiväen mukana katsomassa pentuja. Sitä on kyllä aina yhtä ihana nähdä, kuinka odotettuja muksut ovat uusissa kodeissaan, ja kuinka kovasti uudet omistajat ovat innoissaan miniensä ensikohtaamisesta. Silloin kirpaisee aina myös astetta vähemmän se, ettei itselle ole tänä vuonna tulossa pentua, sillä se tarkoittaa aina yhtä onnellista lisää, joka saa sen tiedon, että heille riittää pentu.

Sotatanssin Trinidad Scorpion "Kari"
Sotatanssin Naga Jolokia "Liio"
Sotatanssin Carolina Reaper "Vilijonkka"
Sotatanssin Rocoto Riesen "Nuuskamuikkunen", pastelli ppk uros
Sotatanssin Aji Norteno

Viikkojen myötä pentujen luonteet alkavat myös erottua koko ajan selvemmin, ja pennut alkavat olla muutakin kuin söpöjä ja pörröisiä. Etenkin pentueen ainoa tyty onkin jo aikamoinen hurjimus, ja tiistainakin kuvatessa se sähisi minulle ja tikkasi minua sormeen, kun nostin sen kanankaulan luota. Sillä asenteella neiti tulee kyllä taatusti pitämään pintansa veljensä kanssa eläessään, ja aiheuttamaan muutamat harmaat hiukset uudelle mammalleen koetellessaan rajojaan. Mutta ainakin itse voin rakastavani juuri tuollaista säpäkkää, hieman röyhkeää, menevää ja uteliasta luonnetta, vaikkakaan se ei ole aina se helpoin kombinaatio. Ja ainakin tällähetkellä näyttää siltä, että mukaanlähtevä veli tulee varmasti toimimaan edes vähän tasapainottavana tekijänä.

Onnistunein yhteiskuva yritys
Talokaupoillekaan ei olla saatu vielä lopullista pistettä, mutta se ei ole silti estänyt pakkaamisen aloittamista, sillä muutto on joka tapauksessa tulossa viimeistään syyskuussa. Tässä kohtaa kyllä käy lähinnä läpi sitä, mitä kaikkea haluaa pakata mukaan uuteen asuntoon, ja mitä taas myydä/lahjoittaa/heittää pois ennen sitä, että jälkimmäisten eteenpäin saamisen kanssa ei tule kiire. Eilisessä infossa kun tuli eteen sekin, että vaikka meidän asunnon sisällä työt alkavat vasta lokakuussa, pitää oman kellarikopin olla tyhjä ehkä jo elokuun alkuun mennessä, ja samoihin aikoihin saatetaan menettää nykyiset autopaikat, jolloin tavaran kuljettaminen kellarista hieman vaikeutuu, eli kellarin läpikäyntiä ei kannata jättää viime hetkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI