Kesäarvonta!

perjantai 5. kesäkuuta 2020

Juhlistetaanpa kesäistä perjantaita pienellä frettimäisellä arvonnalla! Eli laitetaan arpoen pieni pallomeri lisäpalloilla. Alunperin nämä piti arpoa jo Mallun minien syntymän kunniaksi, mutta sitten tulikin vähän kaikkea. Meillä pallomerileikit ovat olleet kaikkien junnujen mieleen Mauno mukaanlukien, joten toiminee tämä pienillä kissoillakin. Omistajankin aktivoituminen on taattu, sitten kun pallot saavat oikein kunnolla kyytiä leikkien tiimellyksessä.

Kuvan kiipeilypuu ei sisälly palkintoon. Parvekkeesta voidaan neuvotella.
Osallistumisaikaa on ensiviikon sunnuntaihin, eli 14.6. asti. Osallistuminen tapahtuu jättämällä alle kesäiset terveiset sähköpostiosoitteen kera. Palkinto toimitetaan postitse Suomen rajojen sisäpuolella.

Onnea arvontaan!

12 kommenttia:

 1. Emme osallistu arvontaan, mutta nuo näyttää hiukka hauskoille. Meillä oli ihmisten pallomeripallon käytössä ja ne ei kovin suurta suosiota saanu. Onneksi menivät kuitenkin hyötykäyttöön.

  VastaaPoista
 2. Kesäiset terveiset. Meillä on ulkoilut aloitettu ja puutarhasta ollaan eka taimet jo ylös kuoputettu frettien toimesta. Odotellaan että vedet lämpiää niin päästään rannalle uimaan.
  ripeh@netti.fi

  VastaaPoista
 3. Kiva oli tavata pikaisesti aiemmin tällä viikolla! Kesäterveisinä täältä kuuluu sellaista, että tänään on oltu puutarhahiomissa ja samalla huomasin että mansikoissa on jo raakileita 😍 nam, kohta herkutellaan!
  Ja tänään oli kovin kiva kuva sulla instassa kun Mauno nauttii kesästä partsilla ❤️🐾.
  Ps. Jos voitto osuu kohdalle, se lähtee mukaan meiltä mahjaksi eräälle näätävauvalle 😘 Taidatkin arvata :).
  (en myöskään julkaise meiliosoitetta, koska tiedän että jos arpa osuu kohdalle, sulla on keinot tavoittaa mut :D)

  VastaaPoista
 4. Tulipa miljuuna virhettä..

  Jos voitto osuu kohdalle, se lähtee mukaan meiltä mahjaksi =
  Jos voitto osuu kohdalle, se lähtee eteenpäin meiltä lahjaksi

  VastaaPoista
 5. Blogisi ahkerana seuraajana sekä Mallun kahden ihanan pennun tulevana omistajana, oltaisiin super onnellisia tämmöisestä ylläristä! Terkkuja ja aurinkoa sinne Turkuun täältä Lappeenrannasta! Nähdään virallisena luovutuspäivänä! ❤ - Krista (@ chilisibling_ferrets)

  VastaaPoista
 6. Kesäisiä terkkuja! On hienoa seurata Mallun karvakääröjen kasvua ja ihastella niiden söpöyttä. Tulevaisuudessa meillä on taas ihka oma fretti. Jollei tänä vuonna, niin viimeistään ensi keväänä. Ja tietenkin silloin on palloleikit on !!

  VastaaPoista
 7. Moikka! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa frettipäissäni. Saan elämäni ensimmäisen fretin tänä kesänä enkä millään malttaisi odottaa heinäkuuhun asti. Olisipa ihana hemmotella frettipentua tällaisella yllätyksellä :) Terveisiä kaikille fretti-ihmisille ja kaikkea hyvää uusien pentueiden pariin! Sähköposti: mollynmatka@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Moro
  Hauska on aina lukea kirjoituksiasi ja samalla osallistun arvontaan. viivi76123@gmail.com nessulle olisi mukava yllätys ja hyvä lisä aktiviteettiä kun on yksinäinen fretti

  VastaaPoista
 9. Hyvää kesää teille🥰💙 muistakaa mauttia ja rentoutua!! essikyrojoki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Täällä 5 innokasta (ehkä) pallomerihaita osallistuu arvontaan! Kesä on ihan best, koska saamme riehua päivisin kesähuoneessakin ja siellä on ihania mytättäviä räsymattoja. Kesäterkuin Putte, Possu, Pipsa, Herra Rapunen ja Pipsa.

  tanjahannele1980@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Moikka, no mukana totta kai. :) Hyvää kesää sinne! :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana todellakin! 8)
  Me ollaan aivan fiiliksissä kesäsästä, freteille on laitettu parveke kuntoon nyt ku ilmat on lämmenny ja koirat pääsee uimaan. Punkit on ainoa ällötys tässä muuten niin ihanasssa kesässä :D
  Superkivaa kesää sinne :)

  VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI