sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Pentupakettiarvonta suoritettu

Ensimmäinen asia josta todenteolla tajusin, että Jussi oikeasti lähti tänään kesäksi Poriin, on tämä arvonta. Alkaessani miettiä arpomista, Jussi yleensä vinkkaa jonkin todella kätevän ja oikeasti randomin sovelluksen, jonka kautta arpominen onnistuu helposti netissä. Nyt olen yksin kotona, ja kaivoin esille ruutupaperia, kynän ja sakset. Ja pienehkön kannellisen rasian. Sitä tehdessä olo oli yhtäaikaa nostalginen ja haikea.

Arvonta toteutettiin perinteisesti lappusin
Mutta lappuja kertyi kumpaankin korilliseen varsin mukavasti. Ensin arvoin yhden koiralappusten joukosta, ja sitten oli vuorossa yksi kissalipuista. Koiralappujen seasta esille nousi Anna S. ja kissalippujen Eveliina.

Ja tällaiset laput sieltä nousi
Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta! Voittajille lähtee sähköpostia vielä tämän illan aikana, ja paketit pyrin saamaan postiin viikon sisällä (= viimeistään kun löydän tulostimen puuttuvat osat ja saan asennettua sen, tai Jussi palaa kotiin viikonlopuksi).

Toukokuun kuluseurantaa ja muuttopostaustakaan en ole unohtanut, ne ovat tulossa heti kuin ehdin. Kahden monieläintalouden muuttoon ja yhdistämiseen vain on kulunut huomattavasti enemmän aikaa ja energiaa, kuin olin kuvitellut. Yleensä kun rakastan muuttamista, ja uusi kämppä on kunnossa päivä sen jälkeen, kun kamat on kannettu sisälle. Mutta ei tälläkertaa... 

2 kommenttia:

  1. Ja minä kun "en ikinä voita mitään" !! Ihan mahtavaa, kiitos! ♥ Kasperi kiittää hiirilelusta, jahka se postin syövereistä kotiutuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon vielä tätäkin kautta! Nuo vinkuhiiret ovat meilläkin etenkin Mitellalle ja Itsylle ihan ykkösjuttu :)

      Poista