Hamsterikuulumisia

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Bugi
Nyt niitä on jo kaksi. Hamstereita nimittäin. Jussille tuli jokin aika sitten hoitoon Kasperin ja Even tuleva jalostuseläin Muistitikku, ja hän ihastui pojan rauhallisuuteen. Muistitikkua hän ei kuitenkaan saanut pitää, mutta Petra oli ehtinyt bongata Jussin mieltymyksen pojan luonteeseen, ja viestitti vielä rauhallisemmasta pojasta, joka kaipailisi häntämutkan myötä itselleen lemmikkikotia. Bugi ei ollut värinsä puolesta niin Jussia kiinnostava, mutta luonnekuvaus teki sen, että olihan poikaa mentävä ainakin katsomaan. Ja tietäähän sen, miten niissä yleensä käy: Bugi muutti meille.

Böffö
Bugi eli Goldilock's Boogeyman on väriltään kauniin oranssi ja luonteeltaan täysi kymppi. Poika on niin rauhallinen, että sitä on itsekin uskaltautunut sylittelemään alusta asti. Ja sanoi Jussi mitä vain, niin omaan silmään pojan lämpimän oranssi turkki on oikein kaunis.

Bugi sai alkuun asumuksekseen Petralta lainatun Dunan, mutta nyt sille on jo ehtinyt tulla Zooplussalta samanlainen Alaska-häkki kuin Böffölläkin on. Bugista tulikin sitten Böffön yläkerran naapuri, ja molempien poikien häkit sijaitsevat ihan Jussin sängyn vieressä, jossa niiden touhuja on helppo tarkkailla. Pyörät ovat onneksi molemmilla varsin hiljaiset, sillä etenkin Böffö rakastaa koko yön kestäviä maratonjuoksuja, jotka päättyvät aamuisin pyörässä pilkkivään hamsuun, joka selvästi miettii, että ummistaa silmänsä ihan vain hetkeksi, ja ottaa sitten pari kierrosta vielä. Ja sitten pari kierrosta vielä.

Viikon päästä molemmat pojista ovat menossa myös näyttelyyn, kun Suomen hamsteriyhdistys järjestää juhlanäyttelyn Turussa. Jussilla osa päivästä menee Raumalla, mutta minä olen lupautunut olemaan paikalla poikien kanssa, kunnes Jussi ehtii liittymään seuraan. Böffö on ilmoitettu näyttelyssä ulkomuotoluokkaan ja pettiin, Bugi pelkästään pettiin.

Vielä jaksaa...
Poikien kerrostalo
Bugin kattohuoneisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI