Savun uusi terraario

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tänään Savu pääsi viimeinkin muuttamaan uuteen terraarioonsa. Sisustuksessa tuli taas leikittyä pahveilla ja pinottua niitä päällekkäin ja sisäkkäin erilaisiksi labyrinteiksi. Koko komeus kruunattiin toki kasalla heinää ja paperia, joista poika saa tehtyä itselleen pehmoisen pesän päätettyään sille sopivan paikan. Savu kun on kova poika rakentelemaan, ja käyttää aina tarkkaan jokaisen saamansa paperisuikaleen. Niistä tehdään valkoiset hattaralinnat, joihin parhaat namitkin käydään jemmaamassa.
Nykyinen terraario on hieman aiempaa isompi. Vaikka pituus pysyi samana, leveyttä tuli puolet lisää ja korkeuttakin melkein puolet. Pitää alkaa pitää kirppareillakin silmät auki, jos niiltä löytyisi esimerkiksi maustetelineitä ja pieniä koreja, joilla kanssa saisi tuota lisäkorkeutta paremmin käyttöön. Vaikka kyllä näillä ilmaisilla kalusteillakin aika pitkälle hiiren kanssa pärjää, etenkin kun töissäkin voi aina hyvin laittaa jemmaan kaikkia pikkulaatikoita. Ja nyt kesän tullen ulkoakin löytyy oksien ohella erilaisia varpuja ja muita lisävirikettä tuomaan.
Samalla kun Savu tutki uutta asumustaan koitin hieman myös kuvailla poikaa, mutta kai se on uskottava että ilta on paljon hämärämpi mitä se ihmissilmään näyttää. Valtaosasta kuvia kun tuli varsin pimeitä. Savu kuitenkin tuntuu pitävän sisustuksen sokkeloista, ja on jo hyvän tovin viipottanut pitkin tunneleita laatikosta toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI